Celebrity News

Rusi oduševljeni Jelenom Karleušom: Pevačici nude glavnu ulogu u filmu

Rusi oduševljeni Jelenom Karleušom: Pevačici nude glavnu ulogu u filmu

Nakon što je očarala Turke svojom pojavom, Jelena Karleuša je oduševila i Ruse. Pevačica je dobila ponudu od ruske producentske kuće, koja je želi u svom filmskom projektu, zbog čega ne žale para.

- Producenti iz Moskve prethodnih meseci su tražili glumicu čija bi pojava bila moćna i koja nema dlake na jeziku, a kad su videli Karleušu u šou-programu Zvezde Granda, odlepili su! Ona je baš ono što su zamislili za jednu od glavnih uloga u novom filmu koji bi se bavio šou-biznisom na Balkanu. Prvo su hteli da tu ulogu dobije profesionalna glumica, ali kad su videli Jelenu, jednoglasno su odlučili da je ona upravo ono što su tražili - rekao je dobro obavešten izvor, koji je takođe dobio ponudu za ovaj ruski film.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 26, 2017 at 11:09am PDT

On je dodao da su finanskiski uslovi odlični i da je čuo da producenti sigurno neće štedeti na Karleušu.

- Moskovljani su već kontaktirali i sa jednim mladim rediteljem iz Srbije koji je zadužen i za komunikaciju s Jelenom, a što se tiče finansija – bili su prilično darežljivi, pa ne sumnjam da će pevačica imati visok honorar. Što se tiče radnje filma, znam sigurno da nije reč o dokumentarcu, kao ni da Jelena neće glumiti sebe. Ostale informacije se strogo čuvaju, pa nisam uspeo ništa više da čujem - izjavio je izvor za "Kurir".

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 19, 2017 at 11:36pm PDT