Celebrity News

Milica Todorović pati za Petrom? Reči koje je objavila kidaju dušu (foto)

Milica Todorović pati za Petrom? Reči koje je objavila kidaju dušu (foto)

Milica Todorović ponovo u centru pažnje zbog raskida sa Petrom Strugarom

Milica Todorović i Petar Strugar za kratko vreme su postali omiljeni par među poznatim ličnostima. Nisu skrivali svoju sreću i činilo se da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača. A onda se kao grom iz vedra neba pojavila vest da su se rastali.

Brojni mediji su pokušavali da dođu do istine, ali Milica nije želela da komentariše svoj odnos sa popularnim glumcem.

- To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije - rekla je pre nekoliko dana listu "Kurir".

Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa kojim je jako bliska

Ipak, na Milicinim profilima na društvenim mrežama, s vreme na vreme osvane neka fotografija vezana za Petra. Na taj način možemo da vidimo da nije ravnodušna prema njemu.

Ona je u jednoj od nedavnih objava na Instagramu objavila reči pesme, koje indirektno ukazuju da prema njemu i dalje gaji jaka osećanja.

- Unutra se moje srce lomi. Moja šminka se možda ljušti. Ali moj osmeh još uvek ostaje - napisala je Milica reči poznate pesme grupe "Kvin".

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi!

Vanredno stanje i u Milicinom i Petrovom odnosu

Petar nakon rastanka provodi vreme u svom konjičkom klubu. Milica je, od kako je proglašeno vandredno stanje, kod roditelja u Kruševcu.

- Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna. Ali, omogućila nam je da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo. Sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala – rekla je Milica za “Kurir”.

Zbog korone ne izlazi iz kuće: Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

Inače, prema pisanju medija, par se rastao bez grubih reči i svađe. Kao mogući razlog rastanka navodilo se to što se glumcu nije dopadala tolika medijska pažnja koju su oni kao par imali.

Pošto se sve događalo uoči proglašenja vandrednog stanja u zemlji, pitamo se da li će se možda ipak pomiriti kada se ponovo budu sreli. Ovako, kao što se kaže, daleko od očiju, daleko od srca...

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading