Celebrity News

Keba oduševio javnost, evo šta je uradio u izolaciji! Svi mu aplaudiraju (video)

Keba oduševio javnost, evo šta je uradio u izolaciji! Svi mu aplaudiraju (video)

Dragan Kojić Keba vreme u izolaciji provodi na kreativan način, a svoju publiku je upravo obradovao vrlo zanimljivim snimkom

Folker Dragan Kojić Keba, kao i većina ljudi, vreme provodi u izolaciji, pa se potrudio da ga iskoristi na što kreativniji način. Tako je odlučio da dokomponuje originalnu numeru iz mjuzikla koji je izveo u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato".

I tako je osvanula njegova prva pesma iz karantina "Kad bih bogat bio" za koju je Keba pripremio i prigodan spot.

Kako Keba glumi i peva pogledajte u nastavku ⬇️⬇️⬇️

- Ideju sam dobio zahvaljujući mjuziklu “Violinista na krovu” u TLZP-u, gde sam tu ulogu imao. Napisao sam tekst i dokomponovao strofe, a aranžirao je Nenad Konstantinov koji je u svom domu vizuelno snimio sebe, i ja sebe u svom domu i tako smo u ovoj izolaciji napravili i fin spotić. Pesma je totalno drugačija, ono kabare, mjuzikl fazon, a pamtiću je uvek, jer je prva koju sam objavio u izolaciji - rekao je pevač za "Telegraf" i dodao:

- Nastupi su otkazani, ali moj entuzijazam i neiscrpnost i pevanje i komponovanje i sviranje nije i nikada neće biti otkazano. Moja profesija je uvek bila ujedno i moj najdraži hobi - zaključio je Keba.

Imitirao snajku Severinu: Keba se sapleo na snimanju TLZP i upao u rupu (foto)

Severina pokrenula nov projekat iz svekrove dnevne sobe

Dnevna soba Dragana Kojića Kebe, izgleda da nije inspirativna samo njemu.

Odatle nam se već neko vreme javlja i jedna od najomiljenih regionalnih pevačica, Severina. Naime, i ona je i tokom vanrednog stanja pronašla inspiraciju za kreativne stvari i pokrenula nešto vrlo zanimljivo. Reč je o novom projektu koji je nazvala SeVeTeVe.

U duetu sa svekrom: Kada Severina i Dragan Kojić Keba ukrste glasove to izgleda ovako (video)

Tako, putem društvenih mreža, njeni brojni pratioci mogli su videti kako je čistila kuću svog svekra Dragana Kojića Kebe koji je u izolaciji, pokazala kako izgleda njen trening, koje vesti gleda i slično.

Takođe, ona je svojim fanovima pevala omiljene numeru uz pratnju prijatelja muzičara iz regiona, među kojima su Boris Novković, Goran Karan, Saša Matić i mnogi drugi.

Kako je izgledala prošla epizoda, pogledajte u nastavku ⬇️⬇️⬇️

Tokom najave za treće izdanje SeVeTeVe emisije lepa Splićanka je svojim pratiocima pokazala je prvo kako održava kondiciju u četiri zida. Zatim je otkrila da sledi još jedno veče puno muzičkih iznenađenja i gostiju, među kojima je i Matija Dedić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 4, 2020 at 3:51am PDT

Severina je svoje pratioce zapitala i koje pesme bi voleli da čuju sledeće subote. Predlozi se nižu, pa ćemo videti šta će od toga Severina izabrati i koji će zanimljivi gosti uveseliti publiku širom regiona u sledećoj emisiji.

Komentari (0)

Loading