Celebrity News

Ovo se ne viđa svaki dan! Brus Vilis i Demi Mur iz izolacije priredili prizor za pamćenje (foto)

Ovo se ne viđa svaki dan! Brus Vilis i Demi Mur iz izolacije priredili prizor za pamćenje (foto)

Nekadašnji supružnici Brus Vilis i Demi Mur u kućnoj izolaciji priredili sa ćerkama i njihovim partnerima privatnu žurku, svi obučeni u zeleno-bela odela

 

Iako Brus Vilis i Demi Mur nisu u braku već punih dvadeset godina, nije ih sprečilo da ostanu jako dobri prijatelji. To su pokazali i sada, kada su poput većine ljudi širom sveta zbog pandemije koronavirusa u samoizolaciji.

I to nije sve. Oni su sa svojom decom i njihovim partnerima pronašli način da se dobro zabave. Naime, svi se obukli u iste zeleno-bele pidžame i žurka je počela.

Zajedničku fotografiju objavila je njihova najmlađa ćerka Telula Vilis (26).

- Neutralni haos - napisala je ona u opisu slike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski) on Apr 6, 2020 at 1:35pm PDT

Kako možemo da vidimo na drugoj fotografiji koju je Demi Mur postavila na svoj Instagram profil, čak su i svi kućni ljubimci su dobili ista odelca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Apr 7, 2020 at 9:11am PDT

Sve je to lepo. Međutim, nije poznato da li Brus živi sa njima ili ih je samo posetio, što zapravo dovodi u pitanje da li se porodica pridržava mera društvenog distanciranja koje su trenutno na snazi i u SAD.

Njihovi pratioci na društvenim mrežama su podeljenog mišljenja. Jedan deo smatra da upravo tako treba da izgleda jedna srećna porodica i da se sjajno druže. Drugi deo se pita da li Brus uopšte sme da bude tamo sa njima…

Pročitajte i: Demi Mur i Brus Vilis: Ljubav nikada nije prestala!

 

Podsetimo, Demi i Brus su se upoznali u leto 1987. godine na projekciji filma „Stakeout“ i vrlo brzo počeli da se zabavljaju. Venčali su se posle samo četiri meseca. Tokom braka dobili su tri ćerke - Ramer, Skaut i Talulu.

Proveli su zajedno punih 13 godina, a dugo su bili tema tabloida koji su govorili o njihovim bračnim problemima, pre svega zbog njenog gustog radnog rasporeda. Ona je to kasnije potvrdila u svojim memoarima.

Zanimljivo je to da je posle razvoda 2000. godine slavni par ostao u fantastičnim odnosima, toliko dobrim da je Vilis bio gost na njenom venčanju sa slavnim glumcem Eštonom Kučerom 2005. godine. Nije prestao da bude njena velika podrška ni kada su tabloidi počeli neprestano da povezuju Kučera sa raznim holivudskim lepoticama.

Pročitajte i: Majka ju je prodala za 400 dolara: Detalji iz života Demi Mur ne prestaju da šokiraju!

Američki mediji su prenosili i verbalne napade Brusa Vilisa koji je tražio od Kučera da poštuje Demi, da je ne vara, preporučivao da posete bračno savetovalište i pokušaju da spasu svoju vezu. Međutim, Demi i Ešton su se rastali 2011, a dve godine kasnije i zvanično razveli.

Demi je teško podnela razvod braka, pošto je i dalje volela mladog glumca, a najveća podrška, u ovom za nju izuzetno teškom periodu, bio je niko drugi do Brus Vilis.

Njihovu sudbinsku povezanost ništa nije moglo da uzdrma, te su i dalje ostali u dobrim odnosima.

O tome svedoči i to što je upravo ona bila specijalna gošća kada je Brus prošle godine priredio slavlje povodom deset godina njegovog braka sa Emom Heming.

Takođe, slavna glumica je prisustovala i karipskom venčanju Brusa i Eme 2009. godine. Ali, tada je bila u pratnji Kučera.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading