Celebrity News

Srpska blogerka Zorannah ponovo na meti kritika zbog svojih komentara

Srpska blogerka Zorannah ponovo na meti kritika zbog svojih komentara

Poznata srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah ne posustaje u svojim izjavama - ponovo se našla na meti kritika, a evo i zbog čega! 

Budući da njen posao zahteva redovnu interakciju sa publikom, Zorannah Jovanović Zorannah vrlo često u svojim izjavama prafarazira ono što bi većina prećutala. Tako joj je i ovoga puta, u videu koji je snimala za potrebe svog Youtube kanala u interaktivnoj igrici sa fanovina pod nazivom "ili-ili" postavljeno da bira između "tužna, ali bogata" ili "srećna, a siromašna". Zorannah je na ovo pitanje imala iskren odgovor zbog kog je ponovo stavljena na stub osuda!

Ispod njenog videa koji je objavila na Jutjubu odmah su usledili komentari koji su osudili njene stavove. Kao i uvek Zorannah je objasnila zbog čega tako misli i nikom nije ostala dužna objašnjenje.

- Pa bolje mi je da budem bogata i tužna, nego siromašna i opet tužna, jer nemam para – odgovorila mu je blogerka. Njena izjava pokrenula je lavinu komentara i na ovu temu pokrenula se čitava online debata što svakako ne čudi kada je u pitanju Zorannah koja veon ačesto stvari naziva pravim imenom.

Šta biste vi izabrali?

PROČITAJTE I: Blogerka Zorana Jovanović Zorannah: Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu decu

Koju opciju vi birate?
  • Tužna, ali bogata!
  • Srećna, a siromašna!
88  · 88 
GlasajRezultatVrati se na glasanje

 

Srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah ogovora na prozivke javnosti: Svako živi kako želi i ume

Kao neko ko mnogo voli modu i izuzetno polaže na skupu i bredniranu garderobu, Zorannah je svojevremeno  objasnila da neretko svoj odevni stil prilagođava stilu momka s kojim se u tom trenutku viđa, što je izazvalo negativne komentare i osudu.

— Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje — rekla je blogerka i dodala:

— Život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje — bila je jasna blogerka.

Iako često osuđivana zbog svojih stavova prema muškarcima,životu, krpicama, Zorana ima i onu ranjivu stranu o kojoj je često pričala.

PROČITAJTE I: Seksi izdanje Zorane ZAUSTAVILO VREME: Bujne grudi kipile iz minijaturnog kupaćeg (foto)

Poznata blogerka Zorannah - Nikad nisam pozvala na nasilje

Pre nekoliko nedelja, Zorannah je za Mondo ponovo pričala na temu muđko-ženskih odnosa i rim povodom objasnila da ako muškarac treba da bude vladar ne znači da treba da bude nasilan. Zbog toga što su je „osudili“ da poziva na nasilje, Zorannah je u svoju odbranu ponovo stala jasno iz svog stava.

– Pa mora! Ja ne znam kako ijednoj ženi može da se svidi muškarac koji je prosto ispod nje u svakom smislu. Ne kaže se za džabe jači i lepši pol. Mi smo tu da budemo lepe, oni su tu da budu jaki i da nas štite i čuvaju i to je to – rekla je sada ona za „Mondo“ i dodala:

– Ja stvarno nikada nisam pozvala na nasilje, niti je to što sam ja rekla da muškarac treba uvek da bude jači i da više zarađuje, poziv na nasilje. Ne znam da li ja nekome delujem kao neko ko bi trpeo nasilje u poroditi ili batine. Ljudi će da shvate to kako oni žele i kako prosto oni vide – ispričala je Zoranah.

PROČITAJTE I: Zorannah priznala sve! Blogerka je bila u vezi sa teniserom i sa sinom hrvatskog tajkuna!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading