Celebrity News

Jelena Rozga proslavila svoj 40. rođendan na romantičnom putovanju sa Stjepanom

Autor: | 23/08/2017

Jelena Rozga proslavila svoj 40. rođendan na romantičnom putovanju sa Stjepanom

Pevačica Jelena Rozga (40) godinama je imala običaj da rođendane slavi s publikom na koncertima, sve dok se 2015. nije zaljubila u violončelistu Stjepana Hausera (31).

Zaljubljeni par je za njen jubilarni 40. rođendan, “pobegao” na romantičan izlet, a pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje što će rođendan dočekati u zagrljaju devet godina mlađe muzičara, piše portal 24sata.hr.

- Srećan rođendan mojoj predivnoj devojci - rekao je Hauser Splićanki koja ga je očarala izgledom.

Објава коју дели HAUSER (@hausercello) дана 23. Авг 2017. у 3:12 PDT

Iako su njemu i Rozgi kalendari krcati nastupima, oboje se trude da nađu vreme za druženje.

- Bitno je imati prioritete u životu i biti disciplinovan. Za ljubav uvek nađem vremena. Vrlo ozbiljno shvatam svoju ulogu partnera - nedavno je izjavio Stjepan za ovaj hrvatski portal.

Stjepan nije otkrio šta je poklonio verenici za rođendan, a početkom meseca ju je oduševio jer je platio uređenje kozje staze u njegovom rodnom Raklju kako joj ne bi slučajno zapela štikla. Bilo je to povodom svečanog otvorenja šetališta koje nosi njegovo ime.

- Po tom kamenu i kršu sam prohodao. Sad sam neizmerno počašćen i srećan što je Jelena ovde bila sa mnom - rekao je član dueta 2Cellos.

Splićanka je, kao i uvek, skromna pa ne očekuje luksuzne poklone od dečka i bližnjih. Za rođendan želi samo dobro zdravlje jer, kako kaže, bez zdravlja nema ničega.

Pevačica je bila dirnuta i gestom svojih fanova, koji su joj napravili rođendansko iznenađenje, pa im se obratila emotivnom porukom.

- Hvala svima na divnim čestitkama, hvala mojim prekrasnim fanovima na ovom videu... Ljubav do neba! Volim vas! - napisala je Rozga pored video materijala.