Celebrity News

Novi život sina Majkla Daglasa: Dilovao drogu, bio u zatvoru, sada čeka prvo dete

Novi život sina Majkla Daglasa: Dilovao drogu, bio u zatvoru, sada čeka prvo dete

Prošle nedelje strani mediji objavili su vest da će legendarni Majkl Daglas (72) uskoro prvi put postati deda. Naime, njegov sin Kameron Daglas (38) čeka prvo dete s devojkom Vivijen Tibs.

A to je informacija koja je zasigurno unela veliko veselje u porodicu Daglas jer se Kameron poslednjih godina našao u brojnim problemima.

U avgustu prošle godine Kameron je pušten iz zatvora nakon što je sedam godina proveo iza rešetaka zbog posedovanja droge.

Nakon što je u leto 2009. godine uhapšen u jednom hotelu na Menhetnu, bio je optužen za posedovanje heroina i dilovanje kokaina. Prvo je napustio zatvor uz kauciju, ali prekršio je uslove kućnog pritvora pa je završio u zatvoru. Iako mu je pretilo deset godina zatvora, njegov advokat je uspeo da dogovori manju kaznu.

Boravak sina u zatvoru njegovom ocu Majklu je slomilo srce, ali Kameron je odlučan u nameri da se promeni. Kloni se izlazaka, vreme provodi s porodicom i nada se da je ovo njegov novi početak.

A vežbanje mu pomaže kada je njegov unutrašnji mir u pitanju. Paparaci su ga snimili dok je na Menhetnu trčao bez majice i usput pokazao istetovirani torzo.