Celebrity News

Vuk Kostić se oglasio nakon raskida sa Anom: Vreme je da se podvuku neke crte, sad ne volim!

Vuk Kostić se oglasio nakon raskida sa Anom: Vreme je da se podvuku neke crte, sad ne volim!

Već nekoliko dana otkako je odjeknula vest da poznata voditeljka Ana Mihajlovski i vrhunski glumac Vuk Kostić više nisu zajedno javnost intrigira istina u vezi njihove ljubavi. Niko od njihdvo nije se oglašavao ovim povodom, ali zato je sada Vuk Kostić prekinuo tišinu. 

Poznati glumac Vuk Kostić telefonskim putem uključio u emisiju Sanje Marinković pa ispričao kako provodi vreme u trenutnoj situaciji, tačnije u izolaciji.

Glumac je istakao da je došlo vreme da se podvuku crte i da se posvetimo sebi na najboljimogući način.

Evo detaljnije šta je rekao Vuk:

- Treninzi, malo trčanje u mestu, uvijača, čučnjevi. Imam volje za to. Sad je vreme da se podvuku neke crte, da se posvetiš sebi, da se apgrejduješ. Uvek ja imam vremena da pogledam dobar film, istreniram, nikad nisam išao u teretanu, uvek kući vežbam. Sad ne volim, sad je zabrana - rekao je glumac.

PROČITAJTE I: Vuk Kostić otkrio svoju najveću želju, a nije vezana za posao!

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić ovog meseca obeležili bi šest meseci veze, ali slavlje će morati malo da pričeka…

– Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumeju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg. Inače, u aprilu je trebalo da proslave pola godine veze, pa će verovatno sa zakašnjenjem napraviti žurku za sve prijatelje. Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmejava preko video poziva – dodao je izvor za Vip SVET.

– Ma, svaka im čast. Ovim su pokazali koliko zapravo brinu jedno o drugom i koliko su odgovorni ljudi – istakao je izvor na kraju.

Sa nestrpljenjem čekamo završetak ovog vanrednog stanja, a Ani i Vuku želimo da nam ponovo širokim osmesima pokažu kako su prebrodili tešku situaciju koja ih je razdvojila.

PROČITAJTE I: Da li je realan svet toliko bolan? Ana Mihajlovski ima važnu poroku za sve one koji život žive na internetu!

Nakon zvanične potvrde ljubavi usledilo vanredno stanje koje ih je razdvojilo! 

Nedugo nakon što su svoju ljubav obelodanili na jednom javnom događaju, usledio je scenario kooji je nije mogao naslutiti ni u najluđim snovima. Ana MIhajlovski i Vuk morali su da se rastanu zbog - vanrednog stanja!

– Vuk i Ana se već dve nedelje uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj. Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija pandemijom korona virusa, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku – ispričao je izvor blizak paru za magazin „Vip Svet“.

– Zato je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Tim više što sada ima slučajeva i da su deca zaražena korona virusom – istakao je pomenuti izvor i dodao:

– Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja.

Nakon što je Vuk Kostić podelio njihovu prvu zajedničku sliku, Ana Mihajlovski se konačno oglasila o vezi sa umetnikom.

PROČITAJTE I: Komšije Vuka Kostića navode da ga Ana Mihajlovski posećuje gotovo svake noći

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading