Celebrity News

Prvi Uskrs bez Kobija: Vanesa Brajant rastužila svet ovom fotografijom (foto)

Prvi Uskrs bez Kobija: Vanesa Brajant rastužila svet ovom fotografijom (foto)

Udovica košarkaške legende, Vanesa Brajant, na Instagramu objavila je video kao i fotografiju koja je rastužila ceo svet. Na najradosniji praznik u godini, Uskrs, Vanesa je po prvi put provela bez voljenog Kobija i 13-godišnje Điđi.

Na jučerašnji dan kada porodice uživaju u uskršnjoj prazničnoj atmosferi za Vanesu bio je to samo još jedan dan prepun tuge. Fotografija i snimak koji je Vanesa objavila na jučerašnji dan ratužilo je ceo svet a ponajviše one koji su poznavali Kobija.

Naime, na video prilogu nalaze se njihove kćerke Bjanka i Kapri koje sa radošću pokušavaju razbiti jaje napunjeno čokoladicama. Ovaj video pregledalo je nebrojeno mnogo ljudi koji o danas saosećaju sa njihovom tugom. Vanesa je dobila mnoštvo poruka podrške, a brojne slavne ličnosti izrazile su divljenje njenoj snazi.

Pogledajte video:

PROČITAJTE I: Tragedija koja je potresla svet: Poginuo Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka!

 

View this post on Instagram

 

Easter Treats!??Bianka & Capri ?Thank you @jeffleatham

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 11, 2020 at 10:43am PDT

Vanesa Brajant ne može da zamisli život bez supruga i ćerke

Život Vanese Brajant i njene porodice više nikad neće biti isti. Sada su smeh i sreću zamenile tuga i patnja a duše zauvek ostaće prazne. Ljubav prema mezimici Điđi i voljenom Kobiju zauvek ostaće u njihovim srcima.

– Nisam sigurna kako će teći naš život nakon svega, jer je nemoguće zamisliti ga bez njih. Ali, budimo se svako jutro, trudeći se da nastavimo baš zbog Kobea i naše devojčice Điđi, koji nam osvetljavaju put svojim dušama. Naša ljubav prema njima je večna – jednostavno nemerljiva. Želela bih da mogu da ih zagrlim, poljubim i blagoslovim. Da ih zadržim uz nas zauvek. Hvala vam svima što ste s nama delili svoje radosti, tuge i bili nam podrška. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost koja će nam biti potrebna u suočavanju sa ovom strašnom realnošću. U čast našem Mamba family timu, Mamba Sports Foundation je organizovao MambaOnThree fond u kojem će se skupljati pomoć za porodice koje su u ovoj tragediji izgubile voljene. Za donacije posetite MambaOnThree.org.

PROČITAJTE I: Džastin Biber podigao prašinu na internetu povodom smrti Kobija Brajanta (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Mar 9, 2020 at 3:35pm PDT

Vanesa Brajant bolnim rečima hipnotisala svet!

Nekoliko dana nakon smrti Kobija Brajanta, Vanesa Brajant smogla je snage da se obrati javnosti. Ona je na svom Instagram profilu napisala kako se osećala i zamolila svoje pratioce da se mole za sve stradale.

– Nerado prenosim svoja osećanja u reči. Mozak mi odbija da prihvati da Kobija i Điđi više nema. Ne mogu da prihvatim da ih nema u isto vreme. Pokušavam da prihvatim kako Kobi nije tu, ali moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada više neće vratiti. To je pogrešno – napisala je Vanesa.

– Zašto se ja budim svaki dan kada moja devojčica nema tu priliku? Besna sam. Život je bio pred njom. Onda shvatim da moram biti snažna i biti tu zbog svoje tri ćerke. Besna sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali sam zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Bjankom i Kapri – dodala je ona.

– Znam da je ovo što osećam normalno. To je deo tuge. Samo sam htela da podelim u slučaju da neko drugi doživi ovakav gubitak. Bože, tako bih volela da su ovde i da se ova noćna mora završi. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za sve – objavila je Vanesa.

PROČITAJTE I: Počast nastradalom Kobiju: Dodela Gremi nagrada počela minutom ćutanja (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Dec 15, 2019 at 1:34am PST

Vanesa Brajant - Nesreća koja je svima promenila živote!

Košakraška legenda je krajem januara poginuo u padu helikoptera u kalifornijskom Kalabasasu. U padu letelice  poginulo je čak devetero ljudi, a među njima je bila i Kobijeva 13-godišnja kćerka Đijana. Sa prelepoom Vanesom Brajant bio je u vezi od davne 1999. godine, a upoznali su se kad je on imao 21, a ona svega 17 godina.

Venčanje je održano 2001. godine, uprkos tome što se njegova porodica protivila smatrajući da je premlad za vezivanje. Ipak, on je svoju sreću pronašao i za njih živeo sve do poslednjeg dana.

PROČITAJTE I: Zvezda večeri: Slavni košarkaš Kobi Brajant dobitnik Oskara (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST

Komentari (0)

Loading