Celebrity News

Počast nastradalom Kobiju: Dodela Gremi nagrada počela minutom ćutanja (foto/video)

Počast nastradalom Kobiju: Dodela Gremi nagrada počela minutom ćutanja (foto/video)

Najpoznatiji košarkaš NBA lige Kobi Brajant, poginuo je juče u nesreći prilikom pada helikoptera. Sa njim bila je njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana Marija, koja je takođe izgubila život 

Tragična nesreća u kojoj je Kobi Brajant izgubio život dogodila se juče u Kaliforniji u mestu Kalabasas. Helikopter u kom je bio slavni košarkaš zajedno sa još pet ljudi, uključujući i njegovu ćerku obrušio iza imanja Kortni Kardašijan.

Vest sa nevericom da je stradao Kobi šokatno su primile sve svetke zvezde koje su sinoć prisustvovale dodeli Gremi nagrada.  Suze i jecaji ovoga puta pratile su dodelu Gremija koja se održala u Stejpls centru, domu nastradalog košarkaša. Sve je stalo onog momenta kada je tišina zavladala u čast Kobija.

Veče su otvorile pevačice Lizo i Ališa Kiz, obe pomenuvši velikog sportistu.

- Kobi i njegova ćerka Điana su u našem duhu, našim srcima, našim molitvama, oni su u ovom zdanju. Zamolila bih sve da uzmu trenutak i podele svoju snagu i podršku sa njihovom porodicom. Danas je Los Anđeles, SAD, ceo svet izgubio heroja. Stojimo ovde, u kući koju je Kobi izgradio, slomljenog srca - rekla je slomljena Ališa.

Nakon rnb pevačice, Šef Recording akademije Harvi Mejson Džunior, obratio se publici i poznatima takođe u neverici zbig tragične sudbine Kobija.

- Kao što svi znate, izgubili smo Kobija Brajanta u tragičnoj helikopterskoj nesreći danas. Pošto je ovo njegov dom (Stejpls centar), molim vas da mi se pridružite u momentu ćutnje.

 

Dodela Gremi nagrada - Demi Lovato u suzama zbog Kobija Brajanta

Na dodeli Gremi nagrada nastupila je i poznata pevačica Demi Lovato koja se vratila na pozornicu nakon duže pauze zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Emotivnim nastupom Demi je prodrla u srca svih prisutnih i za manje od dva minuta rasplakala ceo Stejpls centar pesmom “‘Anyone”

Evo kako je Kobi Brajant pričao o ljubavi prema ćerki Đijani (video)

Nastradali košarkaš Lejkerska Kobi Brajant pored supruge Vanese, nastradale ćerke Đijane Marije, ia sebe ostavio je ćerku Nataliju, Bjanku i novorođenče Kapri. 

Uzoran otac, suprug, sjajan igrač i dobitnik Oskara oduvek je bio ponosan na svoju malu Điđi. Od malih nogu naklonost prema košarci. Kada je malo stasala za ovaj sport, krenula je tatinim stopama i na terenu postala prava mala "crna Mamba".

Zato svoju mezimu nazvao "moja mala Mambasita".

    Zvezda večeri: Slavni košarkaš Kobi Brajant dobitnik Oskara (video)

Tragedija koja je potresla svet: Poginuo Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka!

U srceparajućem video prilogu koji je srušio Twiter i tviteraše, Kobi Brajant je sa širokim osmehom pričao o Điđi za koju je svet mislio da će biti vrhunska sportistkinja.

Poslušajte: