Celebrity News

Kum Željka Joksimovića Bane Obradović u bolnici zbog korona virusa!

Kum Željka Joksimovića Bane Obradović u bolnici zbog korona virusa!

Bane Obradović, poznati menadžer obolelo je od opakog korona virusa i trenutno se nalazi u Kliničkom Centru Srbije, saznaje portal Pink.rs.

Usled pandemije korona virusa od kog su obolele i mnoge svetske ličnosti, na spisku našao se i Bane Obradović, kum i menadžer Željka Joksimovića. 

Kako piše Pink.rs njegovo stanje je za sada stabilno i teži ka tome da će se uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu. Kako se navodi Bane Obradović imao je visoku temperaturu i odmah je testiran na korona virus.

Zbog jake upale pluća smešten je na odeljenje pulmologije.

PROČITAJTE I: Maske poznatih protiv korona virusa digle prašinu na Instagramu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melos Estrada Official (@melos.estrada) on Nov 23, 2017 at 4:30pm PST

Bane Obradović oboleo je od korona vriusa, ali se njegova supruga Jovana i najmlađi sin osećaju dobro

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i nemaju nikakve simptome virusa dok se Banetov srednji sin nalazi se na Sajmu. Kako se navodi on čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa, piše Pink.

PROČITAJTE I: Član porodice Enrikea Iglesijasa preminuo od korona virusa! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melos Estrada Official (@melos.estrada) on Sep 13, 2017 at 10:24am PDT

Naime, Jovana, supruga Baneta Obradovića dala je izjavu povodom njegovog stanja, ali je i zamolila sve medije za razumevanje.

- Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice - navela je Jovana Obradović za Pink.rs.

Poznatom menadžeru Banetu Obradoviću  mnoge poznate ličnosti uputile su podršku a među prvima svakako je bio i njegov kum Željko Joksimović sa porodicom.

PROČITAJTE I: Aco Pejović, Goran Bunjevčević i Bane Obradović: Uživanje na Kopaoniku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melos Estrada Official (@melos.estrada) on Nov 6, 2017 at 2:57pm PST

Bane Obradović nije jedini - I Đorđe David bio je bolestan od korona virusa! 

Pre nekoliko nedelja i poznati pevač Đorđe David obavestio je javnost da se nalazi na lečenju u bolnici i da je sa infektivne klinike prebačen na pulmologiju zbog jake upale pluća.

Poznati muzičar Đorđe David je nakon višenedeljne borbe sa koronom konačno napustio bolnicu.

On je pušten na kućno lečenje nakon što je prošle nedelje još dva puta testiran na koronavirus. Na sreću, oba testa su bila negativna, ali će on i dalje biti u izolaciji. Roker je odeljenje za pulmologiju napustio sa zaštitnom maskom na licu, kao i rukavicama na rukama.

Poznati roker odmah se oglasio i na društvenim mrežama, a brojni pratioci i kolege mu žele brz oporavak.

– Dome, slatki dome. I ovo sam nekako prebrodio. Skupo plaćena škola! Hvala doktorima, sestrama i čistačicama! Vi ste lavice najjače! Ne ponovilo se… Izašao iz bolnice… Spavanje! – napisao je na svom Instagram nalogu.

PROČITAJTE I: Đorđe David sa infektivne klinike prebačen na pulmologiju: Čekam rezultate testa na koronu! (foto)

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading