Celebrity News

Dragana Kosjerina je prelepa voditeljka, ali niko nije očekivao da i ovo zna! (video)

Dragana Kosjerina je prelepa voditeljka, ali niko nije očekivao da i ovo zna! (video)

Lepa TV voditeljka Dragana Kosjerina učestovala je u snimanju pesme i spota posvećenog volonterima koji tokom vanrednog stanja u zemlji pomažu najugroženijima

Jedna od najlepših televizijskih voditeljki Dragana Kosjerina (32) pridružila se grupi od dvadesetak popularnih domaćih javnih ličnosti koji su se okupili putem interneta kako bi dali jednoglasnu podršku i pokazali zahvalnost hiljadama volontera koji tokom vanrednog stanja pomažu najugroženijima.

Oni su snimili svoje deonice za pesmu i spot pod nazivom "Ljubav uvek vraća", a uz Kosjerinu, pevali su i Nele Karajlić, Marko Louis, Viktor Savić, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Ivan Bosiljčić i mnogi drugi.

- Sve svoje razlike i mišljenja, kakvih bi inače bilo u ovakvim akcijama koje se rade mesecima, mi smo stavili po strani i rekli da nas zanima samo jedno - pomoć onima kojima se ovih dana nalaze u nezavidnoj situaciji - rekao je Nenad Okanović, glumac i jedan od pisaca teksta ove pesme.

Pesma za volontere - "Ljubav uvek vraća":

Inače, popularnoj voditeljki ovo je prvi 'izlet' u muzičke vode, a nadamo se da neće biti i poslednji.

Za sve postoji prvi put

Lepa voditeljka Dragana Kosjerina zrači nesvakidašnjom lepotom, te se smatra jednom od najlepših žena u Srbiji. To mišljenje dele njeni brojni pratioci na društvenim mrežama koji su joj uputili niz pozitivnih komentara kada je nedavno objavila svoj prvi selfi na Instagramu.

- Ovo je moj prvi selfi na profilu! - napisala je Kosjerina, a onda su ispod fotografije usledili komentari: "Nemoguće, toliko si lepa moraš to češće da radiš!", "Božanstvena si!", "Prvi, a prelep Gago".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Apr 10, 2020 at 10:05am PDT

Dragana Kosjerina o vereniku: Mogu da ti čitam misli

Pored toga što na društvene mreže postavlja brojne fotografije sa voditeljskog mesta, Dragana zna da nas obraduje i zajedničkim slikama sa njenim zgodnim verenikom.

Podsetimo se, njeno srce je osvojio jedan šarmantni gospodin, stomatolog Bojan Perduv. Ne mora da ga krije jer je, kako kaže, izabrala dobrog momka.

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate – rekla je nedavno voditeljka.

PROČITAJTE I: Dragana Kosjerina konačno progovorila o svom dečku koji je pravi frajer!

Njihova veza je prošle jeseni postala još jača, s obzriom na to da je Kosjerina rekla "da", kada ju je Bojan zaprosio tokom romantičnog odmora u Grčkoj.

S obzirom na to da lepo TV lice retko govori o svom životu i privatnosti za medije, njeni pratioci na Instagramu posebno su se obradovali kada je popularna voditeljka uputila svom zgodnom izabraniku nežne reči uz zajedničku fotografiju iz Atine.

- Znam kako dišeš i kako trepćeš. Nekad kad se gledamo, čini mi se, mogu da ti čitam misli… I opet me iznenadiš i zatekneš. I sve je, nekako, na svom mestu…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Oct 28, 2019 at 1:20pm PDT

Tajna uspešne ljubavi

U nedavnom intervjuu za magazin "Hello", Kosjerina je dodala da nije ljubomoran na brojne komplimente koje dobija.

- On je vema samosvestan i ambiciozan čovek, koji u tome ne vidi ništa sporno. Uostalom, deo mog posla je eksponiranje. Ništa mu ne smeta. Upravo me on nekad motiviše da budem otvorenija – kaže lepo lice nacionalne televizije.

PROČITAJTE I: Dragana Kosjerina: Meni je naprosto lepo u mojoj koži

 

Dodaje i da su oboje naučili da izdvoje vreme jedno za drugo, čak i kada su preokupirani poslom.

- Naučili smo da izdvojimo vreme za nas i kada vlada najveći haos na poslu. Sve što sam u ranoj mladosti smatrala važnim za idealan odnos uspela sam da ostvarim sa Bojanom. Stalno razgovaramo, o svemu, i uvek imamo svoje vreme. Nekada pola sata, nekada pola dana - rekla je Dragana.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading