Celebrity News

Dragana Kosjerina: Meni je naprosto lepo u mojoj koži

Dragana Kosjerina: Meni je naprosto lepo u mojoj koži

Poslednju epizodu šou-programa "Luda noć", koji se emituje na RTS-u, po mišljenju mnogih obeležila je voditeljka Dragana Kosjerina, koja je u pripijenoj haljini istakla svoje obline.

Godinama unazad važi za jednu od najlepših voditeljki, a dok je gledaoci često viđaju u mnogo svedenijim kombinacijama koje su bile prikladne za emisije koje je vodila, Dragana je u novom šou-programu istakla svu svoju raskoš i lepotu u haljini koja je oduševila mnoge.

- Dobila sam nekoliko poruka i komplimenata, istina. Nema prostora za iznenađenje što me sada ljudi vide u ovakvoj haljini, nije čak ni prvi put. Oblačim se uvek u skladu sa prilikom. Naravno, kada radim `Jutarnji program`, na prvom mestu je urednost i odmerenost. Takav format ne trpi jaku šminku, uočljiv nakit i provokativnu odeću. Šou-program, s druge strane, ostavlja prostor za eksperimente. Čini mi se da podjednako čujem komentare i muškaraca i žena. Najviše mi prijaju komentari mojih najbližih, jer su oni vrlo kritični i kada im se nešto svidi, znam da je to prava stvar - komentariše Dragana sve komplimente koje je te noći dobila.


Voditeljka objašnjava i kako održava vitku figuru, ali i seksepil koji joj ne možemo osporiti.

- Malo genetika, malo ishrana, malo treninga, malo stresa i kada sve to pomešate, nekako se održava forma (smeh). Ne volim radikalne dijete, niti ih primenjujem. Umerenost, to je rešenje. Ne razmišljam previše o tome kako izgledam, jer sam se prepustila stručnjaku, stilisti Srđanu Vekiću. Koncentrisana sam na posao, samo mi je to bitno. Iz faze u kojoj sam uživala u komplimentima, došla sam u fazu u kojoj ih zapravo i ne čujem - kaže Dragana Kosjerina.

Možda komentare ne sluša, ali njena lepota je evidentna.

- Ne mogu sebe da posmatram na taj način. Uistinu sam prirodna i opuštena i mislim da se ljudima to dopada. Nema tu naročite tajne, meni je naprosto lepo u mojoj koži - kaže ona.

Dragana je, zajedno sa koleginicom Marijom Veljković, ali i glumcima Gordanom Kičićem i Markom Živićem, deo tima koji svake nedelje u novom muzičkom šou-programu nasmejava do suza.

A post shared by Dragana Kosjerina (@draganakk) on Oct 12, 2017 at 2:45am PDT

- Na snimanjima se dobro slažemo, iskreno šalimo i takmičarski provociramo jedni druge. Sa Marijom sam i ranije radila, a uz to smo i bliske koleginice. Momci su se odlično uklopili, tako da nam spontanost nije lažna - završava Dragana.