Celebrity News

Otvorila sezonu sunčanja: Jelena Karleuša poziva na greh oskudnim kupaćim kostimom! (foto)

Otvorila sezonu sunčanja: Jelena Karleuša poziva na greh oskudnim kupaćim kostimom! (foto)

Telo vreteno je sve što imamo da kažemo kada smo ugledali divu u novom kupaćem kostimu! Jelena Karleuša opet provocira!

Nakon što je kupila solarijum i izolaciji dala level PRO Jelena Karleuša ponovo provocira. U svom luksuznom dvorišu u kom provodi dane sa svojom porodicom otvorila je sezonu sunčanja. Svi su ostali zatečeni kada su videli njeno izvajano telo.

Popularna diva je u proteklom periodu radila intenzivno na svom telu. Iako nikada nije imala ekstremni višak kilograma svoj vizuelni izgled dovela je do savršenstva i sada ga sa ponosom pokazuje.

Objaviši sliku u kupaćem, koji će biti apsolutno modni trend na plažama ovog leta, Jelena je postavila novi izazov.

Uskoro očekujemo najezdu poznatih u kupaćim kostimima, ali samo na Instagramu.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša nikad mršavija a stajling kao iz Flashdance-a (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 12, 2020 at 6:11am PDT

Pre nekoliko dana Jelena Karleuša pokazala je i lice bez šminke! 

Jelena Karleuša poznata je po izuzetno provokativnim fotografijama. Ali, kako i ne bi kada ima šta da pokaže. Ovih dana dok je u izolaciji, iznedrila je sjajne fotografije, ali pre slike izvajanog tela u kupaćem, oduševila je izgledom bez šminke. Mokre kose, u belom i bez šminke pozirala je ispred svog ogledala.

Dok su neki gledali u njene bujne grudi, drugi su primetili koliko je Jelena zaista lepa bez full šminke na licu. Pune usne, negovan izgled i lice bez bora. Tako je diva opet dokazala je da se ispod šminke koju svakodnevno koristi krije - prava lepotica!

NE PROPUSTITE:
Savršen trendi kaput Jelene Karleuše pokrenuo lavinu komentara (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 11, 2020 at 7:31am PDT

Nakon što prođe vanredno stanje, Jelenu očekuje predivan gest od supruga Duška Tošića!

Kako je njihov brak bio uzdrman skandalom koji je Jelenu razapeo psihički i emotivno, Duško Tošić svoju suprugu nije napuštao ni u jednom trenutku. Sve je dobilo najcrnju nijansu onog momenta kada je Jeleni, prošle godine 3. marta umrla majka, Divna Karleuša. Našu poznatu divu ovaj nemili događaj načisto je slomio. A da je ljubav jedini lek za najdublje i najbolnije rane, dokazao je Duško Tošić. On je svojoj supruzi pružao bezrezervnu podršku.

Kako bi svoju ljubav dokazao po ko zna koji put, prema pisanju magazina “Star”, poznati fudbaler Duško Tošić sa Jelenom je vodio iskren razgovor. Neposredno pred odlazak u Dubai Duško Tošić je svojoj supruzi objasnio da je sve kockice složio u glavi i da je shvatio da je ona jedina žena sa kojom želi da bude.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša nosi kombinaciju koju će Srpkinje obožavati ovog proleća (foto)

– Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem. Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas.

I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo. Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek, da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo. Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan.

Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku – rekao je Duško Jeleni, koja je ostala zatečena njegovim emocijama, otkriva izvor za magazin “Star”.

 

Komentari (0)

Loading