Celebrity News

Bajkovit prizor oduševio sve! Seka Aleksić pokazala svu raskoš doma za Uskrs (foto)

Bajkovit prizor oduševio sve! Seka Aleksić pokazala svu raskoš doma za Uskrs (foto)

Veliki praznik je tu! Uskrs ubrzanim tempom kuca na vrata, a Seka Aleksić ga sa nestrpljenjem očekuje

 

Poznata pevačica Seka Aleksić sa svojom porodicom pripremila je bajkoviti doček Uskrsa. Sa sinovima Jakovom, Jovanom i suprugom Veljkom oplemenila je svoj dom najradosnijim bojama u kojima najviše uživaju mališani.

Budući da uživa u vremenu koje provodi sa svojom porodicom ovakav praznični dekor bio je očekivan. Ne samo što je sredila prostor u kom će neko od njih odneti pobedu u kucanju jajima, Seka Aleksić tokom svih obaveza uspeva i odlično da izgleda.

Poznata mama iskoristila je priliku da svojim pratiocima pokaže harmoniju njenog slatkog okrilja a ono što je posebno oduševilo njene pratioce su prirodne boje koje su korišćene za ukrašavanje njenog, već svakako, raskošnog doma.

PROČITAJTE I: Seka Aleksić dirljivom porukom čestitala Veljku godišnjicu braka: U životu je teško sresti srodnu dušu

Nijanse drveta u kombinaciji sa belom bojom izgledaju i rustično i elegantno u isto vreme.

Ali, najsvetliju nijansu ovoj fotografiji daju njihovi osmesi a poruka koju je Seka poslala na današnji dan pogledalo više hiljada ljudi:

- Ništa lepše od porodice. Hvala ti Gospode za sve! Danas smo ofarbali jaja, Jakov je bio posebno uzbuđen. Takva dečija radost, pa to nema cenu.

Prave porodične vrednosti od kojih Seka ne odstupa na ovoj fotografiji su i više nego jasne.

Srećna porodica u kriznim vremena je sve što treba jednom prosečnom čoveku a Seka je to i dokazala.

PROČITAJTE I: Nakon brojnih uvreda na Veljkov račun, Seka Aleksić brutalno odbrusila svima na Instagramu

Seka Aleksić otkrila: Želim da imam petoro dece!

Popularna pevačica Seka Aleksić, najviše vremena provodi u svom domu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jovanom i Jakovom.

Pored brige o svoja tri muškarca i redovnih kućnih poslova, Seka uvek pronađe vreme i za društvene mreže i svoje brojne pratioce.

Tako je nedavno svojim fanovima na Instagramu odgovarala na sve ono što ih je zanimalo. A želeli su mnogo toga da im otkrije. Ipak, najviše pažnje privukla su pitanja o novim naslednicima ili naslednicama. Pevačica je i oko toga bila otvorena.

Na pitanje kada planira treće dete, odgovorila je - Uskoro.

Zatim je dodala da želi da ima petoro dece, a verujemo da će joj se to i ostvariti.

Seka Aleksić: Očistite ne samo prostor oko sebe, nego i um i telo

Poput mnogih poznatih ličnosti i Seka Aleksić se putem društvenih mreža obratila svojoj publici i zamolila da trenutnu situaciju shvate ozbiljno i iskoriste vreme da urede ne samo prostor oko sebe, već i um i telo.

- Iskoristite ovu priliku da očistite ne samo prostor oko sebe nego i svoj um i telo, da očistite stan ali i stavove nekorisne za vas. Pobrišite police, ali i neke sopstvene granice, lične prepreke.

Popularna pevačica je na Instagramu objavila nekoliko postova otkrivši kako ona provodi vreme u izolaciji i apelovala na pratioce da ostanu u svojim domovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 30, 2020 at 3:28am PDT

- Kako provodite ove dane? Ja sam uglavnom po kući i radim sve ono što sam radila i do sada, možda malo više nego uobičajeno. Spremam neku novu hranu koju nisam do sada pravila, isprobavam neke posne slatkiše. O studiju ne razmišljam sve dok je ovakva situacija. Nadam se da neće potrajati - napisala je Seka i dodala:

- Mi ne idemo nigde, bukvalno! Niko nam ne dolazi, molim vas sve da ne shvatate olako situaciju i da kao i ja pratite šta govore nadležni, šta apeluju i kako i koliko nas mole da ih poslušamo. Za sve nas, za nase najmilije #ostanikodkuće.

Komentari (0)

Loading