Celebrity News

Rođena za sve: Talentovana Jelena Đoković postala frizerka (foto)

Rođena za sve: Talentovana Jelena Đoković postala frizerka (foto)

Nakon "new age" filozofije, kulinarstva, life coaching-a i travel blogovanja, talentovana Jelena Đoković pokazala je svoje novo umeće. Postala je frizerka.

Izolacija je, sudeći po svemu iznedrila mnogobrojne talente - neke skrivene a neke unapređene. Oni koji su i u normalnim okolnostima radili na sebi, sada su to podigli na viši nivo. Jedna od njih je svakako i Jelena Đoković. Lepa Novakova supruga otkrila je da je u karantinu postala frizerka a u svom novom postu objasnila je kako je došlo do toga.

Pokazavši sliku svog prvog remek-dela, talentovana Jelena Đoković napisala je: 

- Hehe, postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči - mora nešto da se preduzme. ? Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim - rekla je Jelena i dodala: 

Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije... Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! Deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po 3 sata šišala... mukice - napisala je Jelena na fotografiji na kojoj je čak pokazala i svoju prelepu drizuru iznedrenu u karantinu.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: 
Jelena Đoković objavila snimak koji je sve ostavio U ČUDU (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 18, 2020 at 5:16am PDT

Talentovana Jelena Đoković u jednom intervjuu iznela je detalje sa kojima se svakodnevno suočava. Bila je potpuno iskrena otkrivši da joj ljudi često upućuju kritike na račun izgleda…

Talentovana Jelena Đoković, žena najpoznatijeg i najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića otvoreno je priznala da bi svoju privatnost volela da u potpunosti zadrži u okrilju svog doma. Iako zna da je to nemoguće kao i da njen i Novak život intrigira javnost, ipak je ponosna na sebe što je uspela da ostane svoja…

– Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće - rekla je Jelena Đoković i dodala:

NE PROPUSTITE: 
Uoči velikog Novakovog finala, Jelena Đoković objavila fotografiju koju mnogi komentarišu (foto)

Jelena Đoković

Talentovana Jelena Đoković svesna je svoje popularnosti i publiciteta!

- Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj.

Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam – istakla je talentovana Jelena Đoković za portal „Vesti Online„.

NE PROPUSTITE: 
I BRITANIJA BRUJI O OVOME: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom!

Jelena Đoković

Komentari (0)

Loading