Celebrity News

Mama joj je ostvarila posebnu želju: Jelena Đoković ima novu veštinu u rukama (video)

Mama joj je ostvarila posebnu želju: Jelena Đoković ima novu veštinu u rukama (video)

Supruga našeg najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena, juče je proslavila 33. rođendan, a danas se pratiocima na Instagramu obratila zanimljivom porukom.

Naime,  Jelena se zahvalila svima na divnim rečima koje je dobila za svoj dan, a onda otkrila kako joj je mama ostvarila jednu posebnu želju, naučila ju je veštinu koja se u njenoj porodici prenosi s kolena na koleno.

Jelena je objavila fotografije i snimak na kome veze, uz poruku:

- Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rodjendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to. Juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rođendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana. Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje... Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima... oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan!

Pogledajte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jun 18, 2019 at 5:35am PDT