Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović postavila najveći rekord na Balkanu!

Svetlana Ceca Ražnatović postavila najveći rekord na Balkanu!

Najveća svetska video platforma YouTube dodelila je Svetlani Ceci Ražnatović plaketu Golden Award 

Svetlana Ceca Ražnatović postavila je još jedan rekord, najveći na Balkanu! Ovog puta nije reč o najvećoj koncertnoj poseti, već plaketi "Golden Award". Istu dodeljuje najveća svetska video platforma YouTube, a Ceca je jedini izvođač na prostoru Balkana koja ima milion pratilaca na svom YouTube kanalu, ali i najveći broj pregledanih spotova.

- Svetlana Ceca Ražnatović je zvanično najveći personalni artist kanal na Balkanu. Najveći je i personalni mužički kanal po broju ostvarenih pregleda, preko 1.5 milijarde. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda - stoji u obrazloženju nagrade.

- Dakle, radi se o kategoriji za muzički kanala umetnika. Nije reč o komercijalnom, TV kanalu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja - dodato je.

Takođe, navedeno je i da je navedeni podatak dostupan za proveru svim korisnicima najpopularnije aplikacije na planeti YouTube gde se jasno može videti broj pregleda svih video klipova, kao i broj pratilaca.

PROČITAJTE I: Seksepil u karantinu: Ceca Ražnatović pokazala da i bez šminke izgleda savršeno!

Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovno slušaju Cecine hitove dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova. Uz kompletno dostupne podatke, moglo bi se reći da je reč o najkredibilnijem priznanju koji je rezultat njene popularnosti kod publike.

Ceca Ražnatović o nagradi: Ponosna sam i srećna!

O ovom priznanju, Ceca Ražnatović je rekla:

- Jedna veoma lepa vest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima.  Sa druge strane, ovo je nagrada koju mi je dodelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna!

- U periodu kada smo svi osuđeni da vreme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lek za dušu je pesma, te verujem da se mnogi moji fanovi prisećaju momenata kada smo zajedno u glas pevali na koncertima naše omiljene pesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo - izjavila je Ceca povodom značajnog priznanja.

PREPORUČUJEMO I: Ceca 14 dana sama u karantinu, evo kome ne dozvoljava ni da joj priđe!

Ceca Ražnatović zarađuje i dok sedi u vili!

Pošto je Ceca postala rekorderka u regionu, tj. prva pevačica koja na YouTube-u ima milion pratilaca, a njeni snimci imaju čak milijardu i po pregleda, znači da od toga može i da zaradi. A kako su domaći mediji preneli nedavno, ta cifra dolazi do 150.00 evra godišnje.

- Ceca je svoj Jutjub kanal otvorila 2012. godine i na njemu ima sve svoje spotove, ali i razne intervjue, čak i snimak svoje svadbe sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Svi ti snimci imaju milionske preglede, a najpopularnija joj je pesma „Trepni“ iz 2016, koja ima čak 68 miliona pregleda - rekao je za Informer izvor blizak pevačici i dodao:

- Ceca nije potpisivala ugovore ni sa jednom produkcijom, kao što je uradila većina njenih kolega, pa ni sa kim ne mora da deli prihod. Jutjub nesponzorisanim kanalima, kakav je Cecin, zaradu isplaćuje na kraju godine. Tako je Ceca u poslednje tri godine zarađivala godišnje oko 100.000 evra. Kako joj je popularnost porasla, poslednji put joj je na račun uplaćeno više od 150.000 evra! Cecini snimci su hit širom sveta, gde god ima naših ljudi. Nedavno je proslavila milion pratilaca na Jutjubu, a njeni snimci do juče ukupno imaju 1.527.018.232 pregleda. 

PROČITAJTE I: Koji je to skupocen poklon Ceca Ražnatović dobila od zeta? (foto)

Ceca neće u vlogerke

Prijatelj je takođe dodao da je Ceca Ražnatović odbila da postane vlogerka.

- Ćerka Anastasija ju je ubeđivala da i sama snima video materijale za Jutjub, ali Ceca neće ni da čuje za to. Takođe je odbila i mnoge firme koje su joj nudile dobre honorare da ih reklamira na svom kanalu. Želi da zarađuje isključivo preko svojih pesama, spotova, gostovanja u emisijama i snimaka nekih privatnih veselja. Ako se ova tendencija nastavi, dogodine će sigurno zaraditi minimum 200.000 evra! - zaključio je izvor za "Informer".

Komentari (0)

Loading