Celebrity News

Ceca 14 dana sama u karantinu, evo kome ne dozvoljava ni da joj priđe!

Ceca 14 dana sama u karantinu, evo kome ne dozvoljava ni da joj priđe!

Najpopularnija pevačica na domaćoj estradi,Ceca Ražnatović, izolovana je već dve nedelje u jednom delu vile na Dedinju

 

Svetlana Ceca Ražnatović poštuje sve propisane mere izolacije, a prema pisanju medija, od svoje kuće je napravila totalni karantin.

Sin Veljko je sa suprugom Bogdanom u Titelu. Anastasija je kod dečka u Novom Sadu. Sestri Lidiji je zabranila da joj prilazi.

Pošto je uoči proglašenja pandemije dosta vremena provela na putu, Ceca je odlučila da ne propusti nijedan detalj, sprovede sve mere predostrožnosti i ostane sama u izolaciji.

- Ceca je već 14 dana potpuna sama u jednom delu kuće. Čak ni sestri Lidiji ne dozvoljava da joj priđe jer je u poslednje vreme često putovala i ne želi da rizikuje. Ona po ceo dan gleda vesti na televiziji. Uveče čita knjige ili pogleda neku seriju. Održava telefonski kontakt sa porodicom i prijateljima - rekao je izvor blizak pevačici, a prenosi "Pink".

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kakva je njena snajka trudnica, pa raznežila sve

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović javnosti je poznata kao veliki vernik. Zna se da ona poštuje sve praznike i obeležava ih onako kako tradicija nalaže.

- Utehu pronalazi u veri i rešila je da posti Vaskršnji post, pa uglavnom jede ribu i povrće. Unosi dosta vitamina i trudi se da ostane zdrava - rekao je isti izvor za "Pink".

Kako će provesti uskršnje praznike, ostaje da se vidi...

Ceca Ražnatović potvrdila da ne spremaju sobu za malog Željka, a razlog je mnogo jak

Ceca Ražnatović bodri Anastasiju na društvenim mrežama

Najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović sve je aktivnija na društvenoj mreži Instagram. Ona često objavljuje fotografije i snimke sa nastupa, ali i iz privatnog života. Takođe, putem mreža veliku podršku daje svojoj ćerki Anastasiji koja je nedavno objavila dve nove pesme.

Tako je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila Anastasijinu fotografiju i svojim pratiocima predložila da pogledaju šta je njena ćerka pripremila za svoju publiku.

Posle hitova "Savršen par", "Rane" i "Heroina", Anastasija je nedavno objavila novi spot za pjesmu "Volim te". Kompozitor pesme je Darko Dimitrov, dok su autori teksta, pored Anastasije i Benjamin Krnetić i Milan Laća Radulović. Moderni spot u stilu svetskih zvezda, odmah je privukao veliku pažnju publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Mar 25, 2020 at 5:31am PDT

Šta kaže Ceca na Anastasijinu ogromnu popularnost u zemljama širom bivše JUGE?

Anastasija Ražnatović postigla je veliki uspeh i sa prethodnom pesmom, kada je dospela i u hrvatske medije.

Ceca je povodom toga rekla da je ponosna na svoju ćerku koja je postala broj jedan i u drugim zemljama.

 – Drago mi je da je u bivšim zemljama Jugoslavije broj jedan na listi. Mi širimo ljubav – rekla je krajem prošle godine Ceca u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”, a Anastasija dodala:

– Jako sam ponosna i drago mi je, kao što sam rekla za njihovu televiziju, u muzici ne postoje predrasude i barijere.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading