Celebrity News

Anabela Atijas o svom psihičkom stanju: Zbog Lune sam dobila bolest, bolje da sam umrla!

Anabela Atijas o svom psihičkom stanju: Zbog Lune sam dobila bolest, bolje da sam umrla!

Anabela Atijas koja trenutno boravi u najgledanijem rijaliti programu, u jednoj od emisija popularnog zabavnog programa iznela je teške detalje zvog zdravstvenog stanja. 

Naime, Anabela Atijas koja je proteklih godina prošla pravu dramu i razbolela se, kako kaže, zbog svoje ćerke Lune Đogani i njenog boravka u Zadruzi, sada je priznala da zbog bivšeg muža Gagija Đoganija pije antidepresive.

- Zbog Lune sam dobila bolest, dijagnozu hašimoto tireoiditis. Problem sa štitnom žlezdom. Jako mi je loše, slaba sam. A zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam, jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete - rekla je Anabela. 

NE PROPUSTITE:
Njene reči će vam ODZVANJATI u ušima: Anabela Atijas otkrila kako je sa 20 godina prošla kroz PAKAO bolesti

 

View this post on Instagram

 

Don't be so vain to think that you ruined, wrecked or destroyed me. I am the only one who has the power to do that. #word

A post shared by Anabela (@anabelci) on Jan 18, 2020 at 11:38am PST

Budući da je, kako je i sama rekla, petnaest godina bila žrtva fizičkog nasilja, Anabela Atijas ima posledice i smatra da je sve što joj se trenutno dešava njen lični neuspeh

Zbog svađe u rijaliti programu gde je njihova cela porodica ogoljena do najsitnijih detalja, Anabela oseća da je pala na jedinom i najvažnijem zadatku - da bude majka. 

- Ja sam onaj dan kad sam pokušala da doprem do nje i da je zagrlim ispalo da hoću da je tučem. Kao zver iz njenih očiju da sam videla, rekla je da je ostavim na miru, skamenila sam se i to je bio kraj. Smatrala sam da više ne treba da se približavam. Zna se ko je majka, ko ćerka. Ja bih se sto puta izvinila svojoj majci, pozvala je, rekala da sam kriva i kad nisam, to je tako normalno. Ali shvatila sam da je Luna srećna ovako, da je to lakše i bolje za nju. Meni je teško jer sam došla ovde poslednja, nisam usamljena, ljudi mi prilaze, ali dosadna sam sama sebi da patetišem, kako drugi kažu, to je moj bol - rekla je Anabela Atijas i dodala:

NE PROPUSTITE:
Anabela Atijas o razvodu: Najbolje je bilo da se raziđemo

- Mnogo toga sam prošla u životu, ali na ovo nisam spremna. Osećam se poniženo, ovo je moj najveći životni neuspeh, ne znam kako da ostanem bez suza. Neću da joj kažem da će videti kad bude majka, da će joj se vratiti. Ne želim da oseti ni milioniti deo onoga što ja osećam. To je moj neuspeh, osećam se da sam pala na tom zadatku. Ostaneš bez majke, oca, babe, dede, muž, ljubav se desi i prođe, ali u decu nikad nisam sumnjala. Uvek sam se grabila za neku porodicu i mislila sam da nas četiri niko i ništa ne može da uzdrma. Da ćemo uvek naći način da jedna drugu ne povredimo. Bolje da sam umrla nego što sam ovo doživela - ispričala je Anabea kroz suze, prenosi Srpski Telegraf. 

NE PROPUSTITE:
Anabela Atijas o Andreju: Osetila sam da mu se svidela druga žena

Komentari (0)

Loading