Celebrity News

Anabela Atijas: Emotivna poruka upućena bivšem?

Anabela Atijas: Emotivna poruka upućena bivšem?

Pevačica Anabela Atijas nedavno se razvela od biznismena Andreja Atijasa sa kojim je nakon braka ostala u dobrim odnosima što su oboje više puta potvrdili.

Estradna umetnica mu je i među prvima pružila podršku kada je krenuo na lečenje od alkoholizma.

Anabela Atijas o Andreju: Osetila sam da mu se svidela druga žena

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac – rekla je Anbela nedavno za domaće mediji.

Međutim, sada je pevačica objavila na Instagramu poruku koja je zbunila sve. Ona je sa pratiocima podelila ove reči:

- Ako te neko čini više tužnim nego srećnim, koliko god da volite tu osobu, morate je pustiti - stoji na Anabelinom story-ju pomenute društvene mreže.

Da li je ova poruka upućena njenom bivšem suprugu i da li je upravo ovo bio razlog njihovog razlaz, ostaje da vidimo. Jasno je samo da su svi ostali zaintrgirani ovom porukom.

Inače, nedavno se pisalo kako Andrej želi da se vrati Anabeli:

- On svaki dan zove Anabelu, šalje joj poruke, najpre pod izgovorom da pita nešto o ćerki, ali nije samo zbog toga (smeh). Često joj piše da mu nedostaje, da je pogrešio što ju je pustio da ode i da treba da pokušaju ponovo. Njoj to prija, drago joj je što je on i dalje voli, jer i ona oseća još uvek nešto prema njemu, ali malo tvrdi pazar (smeh). Nije sigurna da li želi da se upušta u to –rekao je izvor blizak Anabeli za "Kurir" i dodao:

– Prosto, ona se plaši kako će podneti ako opet ne uspeju. Kada su se razvodili, bilo joj je teško, posebno da se privikne da je otišao iz stana i da je sama. S druge strane, stalno govori i da, ako ne uspeju, kako će se to odraziti na njihovu ćerku, kakav će primer time dati i Luni i Nini. Ali, znajući Andreja, on je jako uporan i neće odustati tek tako. Viđaju se skoro svakodnevno, vreme provode zajedno, vode Blankicu u bioskop, idu zajedno na večere i nekoliko puta su pričali o tome. Znajući Anabelu, vrlo je moguće da popusti. Svi navijaju da se pomire i savetuju je da ne treba da misli na to šta će da priča čaršija.