Celebrity News

Poklon i nakon smrti! Vanesa Brajant dobila ruže od voljenog supruga! (foto)

Poklon i nakon smrti! Vanesa Brajant dobila ruže od voljenog supruga! (foto)

Vanesa Brajant bila je posebno emotivna na dan kada je trebalo da proslavi 19. godina braka sa Kobijem. Ipak, jedan detalj je bio isti - buket crvenih ruža, baš onakvih kakve je svake godine dobijala od supruga.

 

Život Vanese Brajant i njene porodice više nikad neće biti isti. Svaki rođendan, svaki praznik, svaka godišnjica ostaće obeleženi bez voljenog Kobija i obožavane ćerke Điđi.

Iako je posle nesreće hrabro preuzela brigu oko svoje tri devojčice, Vanesa često ne može da sakrije tugu zbog velikog gubitka, a svoj bol deli i sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama koji joj nesebično šalju poruke podrške.

Tako je bilo i na dan kada bi sa voljenim suprugom proslavila 19. godišnjicu braka. Tim povodom Vanesa je objavila fotografiju sa Kobijem iz ranijih dana i napisala:

- Moj kralj, moje srce i moj najbolji prijatelj. Srećna 19. godišnjica braka, ljubavi. Volela bih da si ovde i da me držiš u svom naručju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 18, 2020 at 10:00am PDT

Ipak, jedan detalj je bio isti kao u vreme dok je sa suprugom proslavljala godišnjice zajedničkog života.

Vanesi je stigao poklon. Buket crvenih ruža, baš onakvih kakve je svake godine dobijala od supruga. Znajući šta će, barem malo, obradovati majku, njena ćerka je naručila ovaj predivan buket.

- Cveće za godišnjicu od mog Kobija. Hvala Nataliji za ove crvene ruže - poručila je dirnuta majka na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 18, 2020 at 7:41pm PDT

Uskrs bez Kobija

Ove godine Vanesa je Uskrs obeležila u samoizolaciji sa ćerkama Natalijom (17), Bjankom (3) i Kapri (9 meseci) u njihovom porodičnom domu. To je bio prvi praznik bez Kobija i Đijane, a praznina koja je ostala iza njih sve je veća i veća.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE:

Prvi Uskrs bez Kobija: Vanesa Brajant rastužila svet ovom fotografijom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 12, 2020 at 8:34pm PDT

Jutro nakon Uskrsa, osvežilo je sva sećanja, a emocije su preplavile Vanesu Brajant. Ona je na svom Instagramu objavila video, koji je napravljen 2016. godine, kada se Kobi i zvanično povukao sa terena.

 - Moj suprug je naporno radio i razbijao se od posla punih 20 godina. Dao je sve od sebe. Jedino što je želeo jeste da provodi vreme sa svojim ćerkama i sa mnom do kraja života. Želeo je da bude tu za sva njihova postignuća i specijalne momente u životu. Uspeo je da uživa samo tri godine i devet meseci od kako se povukao iz košarke - napisala je Kobijeva udovica.

PROČITAJTE I: Vanesa Brajant progovorila o neizmernom bolu: Molite se sa mnom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 13, 2020 at 10:37am PDT

Vanesa je u svojoj objavi podsetila i koliko su njen suprug i ćerka voleli košarku i koliko su joj dali. A onda je skrhana bolom pokazala i da je ljuta na život i zlu sudbinu.

- Imali smo u tom momentu još dve ćerke, a Kobi je osvojio Oskara, otvorio medijsku kompaniju “Granity studio”, postao je po peti put najprodavaniji autor i najbolji trener Đijaninog košarkaškog kluba. Ona je tako vredno radila i davala je sve od sebe sedam dana u nedelji, baš kao i njen otac. Volela bih da mogu da vratim vreme, da se vratim do tog jutra, svakog dana… Volela bih da su imali jednu od običnih utakmica u kraju. Život zaista nije fer… Ovo je sve tako besmisleno - napisala je razočarana i tužna Vanesa.

Kobi Brajant je sa prelepom Vanesom Brajant bio u vezi od davne 1999. godine, a upoznali su se kad je on imao 21, a ona svega 17 godina. Venčali su se 2001. godine, uprkos tome što se njegova porodica protivila smatrajući da je premlad za vezivanje. Ipak, on je svoju sreću pronašao i za njih živeo sve do poslednjeg dana.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE:

Oglasila se udovica Kobea Brajanta: Želela bih da mogu da ih zagrlim i poljubim

Komentari (0)

Loading