Celebrity News

Vanesa Brajant progovorila o neizmernom bolu: Molite se sa mnom!

Vanesa Brajant progovorila o neizmernom bolu: Molite se sa mnom!

Vanesa Brajant, udovica nekadašnje velike zvezde NBA lige Kobija Brajanta podelila je na svom Instagram profilu poruku zbog koje se ceo svet moli sa njom

Posle stravične helikopterske nesreće u kojoj su stradali čuveni košarkaš Kobi Brajant i trinaestogodišnja ćerka Điana, supruga i majka, Vanesa Brajant, teško se nosi sa velikom tragedijom. Ona nije mnogo govorila od strašnog događaja, ali je sada smogla snage da veliku bol pretoči u reči i podeli na društvenim mrežama.

Ona je na svom Instagram profilu napisala kako se sada oseća i zamolila svoje pratioce da se mole za sve stradale.

- Nerado prenosim svoja osećanja u reči. Mozak mi odbija da prihvati da Kobija i Điđi više nema. Ne mogu da prihvatim da ih nema u isto vreme. Pokušavam da prihvatim kako Kobi nije tu, ali moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada više neće vratiti. To je pogrešno - napisala je Vanesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 10, 2020 at 11:14am PST

- Zašto se ja budim svaki dan kada moja devojčica nema tu priliku? Besna sam. Život je bio pred njom. Onda shvatim da moram biti snažna i biti tu zbog svoje tri ćerke. Besna sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali sam zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Bjankom i Kapri - dodala je ona.

- Znam da je ovo što osećam normalno. To je deo tuge. Samo sam htela da podelim u slučaju da neko drugi doživi ovakav gubitak. Bože, tako bih volela da su ovde i da se ova noćna mora završi. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za sve - objavila je Vanesa.

Vanesa Brajant nije zaboravila na porodice onih koji su u ovoj nesreći, ostali bez svojih voljenih

Profil Vanese Brajant na Instagramu bio je zaključan za javnost sve do velike tragedije koja se desila 27. januara ove godine u kojoj su poginuli košarkaška legenda Kobi Brajant i njihova ćerka Điana. Tek nedavno Vanesa je odlučila da ga otvori i upravo putem ove popularne mreže zahvali svima na rečima podrške u trenucima neizmerne tuge.

Uz fotografiju, na kojoj su svi nasmejani, Vanesa je u dugačkoj objavi na Instagramu javno zahvalila svima na rečima podrške, ali i napomenula da nisu život izgubili samo njen suprug i ćerka, već i drugih sedmoro putnika koji su se s njima našli na kobnom letu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST

– Ja i moje devojke želimo da se zahvalimo milonima ljudi koji su bili uz nas u ovim strašnim danima. Svima vam hvala na molitvama. Definitivno su nam trebale. Potpuno smo slomljeni iznenadnim gubitkom mog voljenog supruga , Kobea – neverovatnog oca naše dece;  I moje predivne, preslatke Điane – drage, pažljive i predivne ćerke, sestre Natalije, Bjanke i Kapri - stoji u delu Vanesine poruke.

Vanesa i Kobi su se upoznali 1999. godine. On je imao 21 godinu, a ona samo 17. To je bila ljubav na prvi pogled. Pre samo nekoliko meseci proslavili su 20 godina braka.