Celebrity News

Pop diva ljuta i besna: Neka Srbija i Balkan shvate, moj brak je moja stvar!

Pop diva ljuta i besna: Neka Srbija i Balkan shvate, moj brak je moja stvar!

Nakon raznih spekulacija o njenom braku, pop diva Jelena Karleuša odlučila je da se oglasi na Instagramu i jedno za sva vremena stane na kraj pričama o njenom braku.

Naime, pre nekoliko dana pop diva Jelena Karleuša dočelaka je Uskrs sa svojim suprugom i decom, a sam čin dočeka izazvao je veliko interesovanje javnosti. Rakošna trpeza koju je pokazala na Instagramu, mnoge je ostavila bez daha. Pored ovih divnih prizora, Jelena je i savršeno izgledala. Najveću pažnju privukle su i porodične fotografije na kojima je sve harmonično.

Budući da se u proteklom periodu o njoj i njenom braku, u pojedeninim medijima često pisalo u negativnoj konotaciji, sada su pojavile nove spekulacije. Navodno, fudbaler i diva tokom Uskrsa u njihovom domu, nisu se nijednom fotografisali zajedno.

NE PROPUSTITE:
Estrada u panici: Jelena Karleuša najavila bombu!

Pop diva Jelena Karleuša rešila je da, po ko zna koji put objasni da je njen život samo njena stvar.

To je učinila ovim rečima:

- Neka Srbija i Balkan shvate - moj brak je moja stvar! Da li smo se razumeli? Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta mojim, životom, Manite se “gospodo” moje p**** i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka to ću biti ja, jer samo ja znam istinu o mom privatnom životu.

Nakon ovih reči, pop diva Jelena Karleuša dobija je mnoštvo pozitivnih komentara, a među njima bilo je i poznatih lčičnosti. Prva koja je prokomentarisala njen status bila je Ana Bekuta kao i veliki broj fanova.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

Pop diva Jelena Karleuša - Lavica koja pokušava da svoj život zadrži samo za sebe

I, nije ovo jedina stvar zbog koje je popularna diva morala d aodreaguje. Jelena Karleuša i pre nekoliko nedelja oglasila se na Instagramu povodom pisanja pojedinih domaćih medija da je navodno nadležnim organima prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje

 Jelena Karleuša morala je da se oglasi i demantuje vest a budući da važi za ženu koja nema dlake na jeziku i ovoga puta britkim rečima stala je na put ponovnom udaru na njen privatni život.

Napisala je kratko i jasno - LAŽ.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša: Zauvek ću biti zaljubljena u Duška!

 Nakon jasnog demanta, pop diva Jelena Karleuša takođe je na svom profilu brojnoj publici otkrila da je policija posećivala njen porodični dom, kako bi proverila da li Duško krši karantin.

Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikada nije pretukao – rekla je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu prenosi Telegraf.rs.

Ovom izjavom Jelena Karleuša ponovo je, po ko zna koji put, objasnila svima da je u njenom braku sve u savršenom redu, kao što je to uradila i pre nekoliko časova.

NE PROPUSTITE:
Duško je ZASLUŽIO VELIKO IZVINJENJE zbog pakla koji je prošao zbog mene!

Komentari (0)

Loading