Celebrity News

Karantin od sada izgleda drugačije! Jelena Karleuša sebi priuštila ovu beauty "igračku"!

Karantin od sada izgleda drugačije! Jelena Karleuša sebi priuštila ovu beauty "igračku"!

Najpoznatija balkanska zvezda Jelena Karleuša pohvalila se svojim fanovima i pratiocima novom igračkom koju sada poseduje u svom domu. 

Naime, Jelena Karleuša od sada više neće morati da posećuje salone lepote - u svoj dom dopremila je solarijum i spremna je nastupajuće leto. 

Budući da je u izolaciji sa svojom porodicom i da retko izlazi jer poštuje sve mere opreza, Jelena Karleuša mislila je i na to kako će dočekati leto. Sada će u u dobnosti svog doma uživa u nijansiranju svog savršenog tela a verujemo i da joj sve žene zavide.

Pročitajte i: Jelena Karleuša nikad mršavija a stajling kao iz Flashdance-a (foto)

- Objasnite mi sada kako ovo funkcioniše - poručila je Jelena Karleuša uz fotografiju.Na Instagramu pohvalila se svojoj publici i zamolila ih za pomoć:

Jelena Karleuša je odlučila da na estradnoj sceni napravi haos

Pevačica Jelena Karleuša je neko ko i samom svojom pojavom privlači pažnju medija, a svojim nastupima ruši sve tabue.

O njenim koncertima se priča, njen ljubavni život se secira kroz tabloide i novinske napise, a njene reči se citiraju. Ipak, bez obzira na sve, Jelena ne odustaje već krupnim koracima nastavlja dalje. Pomera lestvicu na više, tako da ju je teško dostići.

Pročitajte i: Karleuša je najbolje obučena žena, podsetite se kako je Kim pričala Jeleni

Nakon smrti majke Divne, ali i medijskog progona zbog navodne ljubavne afere, kraha braka… Jelena je odlučila da sve ružno ostavi za sobom i krene napred. Svojoj milionskoj publici je obećala nove pesme, nešto novo i potpuno drugačije.

Reč je o pesmi „La Bomba“ u kojoj Jelena peva na stranom jeziku. Prema pisanju portala „Mondo“, reč je o duetu sa najpoznatijim brazilskim muzičarem i transvestitom Pablom Vitarom.

Jelena još uvek nije potvrdila ovu informaciju, ali ako se držimo one stare – gde ima dima, ima i vatre – možemo da očekujemo spektakl!

Pošto je liniju dovela do savršenstva, Jelena Karleuša je odlučila da je vreme i za novu pesmu uz novi stajling.

Pročitajte iJelena Karleuša nosi kombinaciju koju će Srpkinje obožavati ovog proleća (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 26, 2020 at 2:03pm PDT

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading