Celebrity News

Hajdi Klum pokazala trudnički stomak? (foto)

Hajdi Klum pokazala trudnički stomak? (foto)

Sudeći prema fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama, nemačka manekenka Hajdi Klum i gitarista Tom Kaulic čekaju prinovu...

Manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic sklopili su brak prošle godine posle godinu dana zabavljanja. Jedna romantična ceremonija održana u februaru im, izgleda, nije bila dovoljna, pa su bračne zavete obnovili i u avgustu.

Možda je na početku njihove emotivne veze sve bilo idealno, ali otkako su stupili u brak, sa njima je neprestano u društvu i Tomov brat blizac Bil Kaulic. On ih je pratio čak i tokom medenog meseca, sudeći prema Hajdinim objavama na Instagramu, Bil učestvuje i u svakodnevnim aktivnostima poznatog para. Sa njima je odlazio i na brojne kulturne događaje na Beverli Hilsu.

I sada nije ništa drugačije.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE:

Udajom za Toma Kaulica udala se i za njegovog brata?

Manekenka i poznati gitarista usled pandemije opasnog virusa vreme provode u samoizolaciji. Sa Bilom, naravno.

Ovih dana je putem društvenih mreža otkrivala kako njihova mala porodica provodi vreme u karantinu, a onda je jedna fotografija napravila 'čudo'!

Ne samo što je izazvala lavinu komentara njihovih fanova, već su vest preneli i brojni mediji. Svi su pomislili da lepa Hajdi ima nešto lepo da nam saopšti.

Retko kome su upali u oči trbuščići zgodnih muškaraca, već su gledali u njen i pitali se da li to beba stiže...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Apr 22, 2020 at 8:26pm PDT

Ipak, ako pogledamo opis slike, situacija je malo jasnija. Kako su napisali - Večera je bila dobra.

Međutim, i pored toga, neki fanovi su se zapitali da li se i Hajdi prejela poput Toma i Bila ili je iskoristila priliku da pokaže da je u drugom stanju...

PROČITAJTE I: PRLJAVI PLES Hajdi Klum i njenog verenika izazvao LAVINU KOMENTARA (video)

Stiže i peta beba: Hajdi Klum trudna?

Kada su u pitaju Hajdi Klum i Tom Kaulic, iz nekog razloga, često se priča o prinovi u njihovom braku.

Početkom godine vest je krenula od nemačkog modnog dizajnera Volfganga Jopa, koji je sa Hadji Klum bio u žiriju šou programa "Germany’s Next Top Model". On je tvrdio da se manekenda i njen izabranik pripremaju za dolazak prinove. Slavni par te navode nije komentarisao.

Podsetimo, Hajdi s Italijanom Flavijom Brijatoreom ima ćerku Leni, dok iz braka s pevačem Silom ima troje dece - sinove Henrija, Johana i ćerku Lu.

PROČITAJTE I: Ljube se preko stakla! Hajdi Klum i njen suprug šokirali potezom u samoizolaciji (video)

Komentari (0)

Loading