Celebrity News

Preko noći smo sve izgubili: Miloš Biković o teškim momentima u porodici

Preko noći smo sve izgubili: Miloš Biković o teškim momentima u porodici

Popularni glumac Miloš Biković u intervjuu za ruski magazin otkriva do sada nepoznate detalje o sebi i svojoj porodici

 

Kada je pre deset godina debitovao na velikom platnu kao Tirke u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", Miloš Biković (32) sigurno nije mogao da pretpostavi kakvom će uzlaznom putanjom krenuti njegova glumačka karijera.

Svojim dečačkim šarmom osvojio je srca ženskog dela publike koja uvek sa velikim uzbuđenjem čeka svaki sledeći njegov projekat. Njegovo pojavljivanje na svakom crvenom tepihu izgleda kao dolazak najvećih svetskih zvezda.

A on, skroman i simpatičan, uvek nađe vremena da se posveti i publici i medijima.

Njegova klasična lepota i neprolazni šarm vrlo brzo su privukli ruske lovce na talente koji su uspeli da ga ’prisvoje’ za sebe. U Rusiji je zahvaljujući brojnim serijama i filmovima dobio status zvezde i drago nam je što uvek i na ovim prostorima imamo priliku da ih vidimo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE: Producente šokirao cifrom: Miloš Biković PRISTAO DA BUDE UČESNIK RIJALITIJA!

Miloš Biković otvoreno o svojoj porodici

U nedavnom intervjuu za rusko izdanje magazina "Esquire", Miloš Biković je govorio o mnogim nepoznatim stvarima iz svog života koje su izazvale veliku pažnju i u Rusiji i u Srbiji.

Pričao je o svojoj porodici i o starijem bratu, igumanu Mihailu Bikoviću koji je starešina manastira Jovanja.

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš u intervjuu za pomenuti magazin i objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

Miloš Biković: Svega sam se odrekao, ne znam šta mi više nedostaje.

- Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: "Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol." On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe - ispričao je iskreno Biković.

Od prvog velikog honorara kupio je majci stan

Njihova majka, s druge strane, imala je drugačiji pristup kada je u pitanju Miloševa glumačka karijera.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - ispričao je Biković, a zatim otkrio šta je kupio majci od prvog velikog honorara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jan 10, 2020 at 9:15am PST

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je Biković.

Glumačke i producentske ambicije

Pored brojnih uloga na velikom platnu i televizijskim serijama, Miloš Biković sve češće se prihvata producentskog posla, a do sada je učestvovao u rusko-srpskim koprodukcijama "Balkanska međa" i "Južni vetar". U nedavnom intervjuu za magazin "Hello" otkrio je svoje profesionalne planove u narednom periodu.

- Sa legendarnim Slobodanom Šijanom, na moje veliko zadovoljstvo, spremam novi film, a nije isključeno da ću biti i koproducent. Film "Hotel Beograd", serija "Južni vetar", a onda i nastavak prvog dela filmske priče. Spremam predstavu, radiću još dva filma i jednu seriju, toliko će mi vreme dozvoliti, ali još ne znam koji će to projekti biti, sve zavisi od rasporeda.

PROČITAJTE I: Miloš Biković otkrio kako zaceljuje dušu od izdaja i razočarenja

Miloš Biković najplaćeniji glumac u Rusiji

Kako prenosi ruski portal “5-TV.ru”, jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma "Sluga" 420.000 rubalja, što je oko 5.200 evra. Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra.

Milošu je dobru poziciju i na ruskom tržištu omogućio Nikita Mihalkov ulogom u "Sunčanici", a visinu njegovog honorara obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u seriji "Kuhinja", kao i filmovima "Led" i "Izvan stvarnosti"

Do prošle godine, prema navodima istog portala, titulu najplaćenijeg glumca u Rusiji držao je Aleksandar Petrov, za čiji su dan na setu producenti izdvajali oko 3.100 evra.

PROČITAJTE I: Miloš Biković jednom izjavom o starletama napravio pometnju na Instagramu (foto)

Uspeh mu je doneo i žrtvu

Glumčev ubzani tempo i brojni projekti sigurno traže i žrtvu. Kaže da ga je stigao umor...

- Svega sam se odrekao, ne znam šta mi više nedostaje. Možda vožnja skejta. U ovom trenutku najteže mi pada što me stiže neki umor koga neću moći tako lako da se otarasim.

Dodaje i da mu bliski ljudi zameraju što ne odvaja dovoljno vremena za njih.

- Ne samo da mi zameraju već mi govore kako to vreme ne može da se nadoknadi. Ali, kao što ste rekli, svaki uspeh ima svoju cenu.

PROČITAJTE I: Miloš Biković: Želim da odem daleko od prevare i izdaje

Miloš Biković: Ne smatram sebe previše bitnim

Veliki uspeh je postigao jako mlad. Ipak, otkriva šta ga drži da stoji sa obe noge čvrto na zemlji.

- To što sebi ne priznajem uspeh. Uveren sam da postoji neka viša sila koja raspolaže našim životom i trudim se da što je moguće više uživam. U mom slučaju to znači da radim i pomeram granice, pre svega sopstvene. Ne smatram sebe previše bitnim, jer znam da moj život može da se završi svakog časa i da se ništa ne bi promenilo. Baš kao što kaže izreka: “Memento mori” (“Seti se da si smrtan”). Sve će biti isto i kad mene ne bude. Ukratko, to bi bila neka zdrava higijena za čovekov osećaj preterane bitnosti - rekao je nedavno za "Hello" i otkrio sa kojom svojom osobinom se nateže nosi.

- Teško se mirim s tim da nisam svestan svojih osećanja, svoje sujete. Zapravo, to je jedna dugotrajna i mukotrpna borba.

Najpoželjniji neženja otkriva kakve devojke voli

On je uspešan, zgodan, lepo vaspitan, vrlo popularan i, naravno, da je na listi najpoželjnijih neženja. Govoreći o ženama, otkrio je šta to jednu devojku čini poželjnom.

- Rekao bih da je to sklad unutrašnje prirode i spoljnih atributa. Kada kažete “poželjna”, to može da se odnosi na fizičku privlačnost, ali i da ima neki dublji smisao. Mislim da ženu privlačnom čini iskrenost i vernost sopstvenoj prirodi. Mene privlači kada neko radi na sebi, kada se razvija i obrazuje, kada je zainteresovan za svet oko sebe. Kada ima smisao za humor i interesantan je sagovornik. Još ako trenira…

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:

Miloš Biković ŠOKIRAO FANOVE: ŽENIM SE!

Komentari (0)

Loading