Celebrity News

Surova realnost Nataše Bekvalac: Isfrustrirana sam, moj život je robija!

Surova realnost Nataše Bekvalac: Isfrustrirana sam, moj život je robija!

Surova realnost Nataše Bekvalac. Život u izolaciji nakon 43 dana - 7 kilograma više!

Ovih dana dok je vanredno stanje još uvek na snazi poznata muzička diva Nataša Bekvalac dane provodi pored šporeta. Osim što je usavršila pravljenje preukusnih palačinaka, Nataša Bekavalac priznala je da je konačno stala na vagu. Ono što je videla bila je njena surova realnost.

Naravno, u duhovitom maniru, Nataša je kao i uvek, objašnjavala ovu situaciju rekavši da je nakon što je vaga pokazala 7 kilograma više odmah pozvala svog nutricionistu.

NE PROPUSTITE:
Jednostavan recept Ane Ivanović za domaći hleb od banane (foto)

– Dakle, nakon ne znam koliko tačno dana karantina, stala sam na vagu jer sam po prvi put obukla farmerice (iz pižame izlazila nisam). Suočila sam se sa surovom realnošću i činjenicom da sam se ugojila 7 kilograma. U pomoć sam odmah pozvala mog spasitelja, nutricionistu i anđela čuvara. Moj život je robija – napisala je Nataša i nasmejala sve svojim urnebesnim komentarom.

Zatim je dodala da je poslušala savete svog lekara nutrucioniste i istakla da se vratila zdravom režimu ishrane.

Međutim, lepa Nata je posle nekoliko časova ponovo objavila pošalicu na račun gladi.

U modernom slengu rekli bismo da je to nešto kao "fact" ili "life quote" što u prevodu znači "zanimljiva činjenica" ili nešto slično citatu.

Evo kako je glasila njena:

- Nedostatak sna i glad su 2 najveća osećaja frustracija kod ljudi - objavila je u story priči Nataša Bekvalac i sliku prokomentarisala kratko i dihovito "ja sam isfrustrirana".

A, ko nije kada mora da probuši kašiku, zar ne?

NE PROPUSTITE:
Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

 

Surovu realnost Nataše Bekvalac prekinula je neizmerna ljubav i uživanje sa najmilijima!

Poznata novosadska Barbika karantinske danje provodi slično kao i većina njenih sugrađana. U svom domu, sa ćerkama Hanom i Katjom uživa u svom prelepom imanju, a često možemo i videti da joj u posetu dođe sestra Kristina sa sinom Noom i ćerkom Petrom. .

Pre nekoliko dana, njeihove porodične trenutke u karantinu, ulepšao je i rođendan njenog sestrića Noe. Tim povodom Nataša je bila veoma emotivna. Budući da je izuzetno vezana za naslednike svoje sestre Kristine, Petru i Nou, a novosadska barbika se povodom sestrićevog rođendana prisetila trenutka kada ga je prvi put uzela u naručje.

Ona je bila uz svoju sestru na porođaju, a malenog Nou je zagrlila samo nekoliko trenutaka pošto se rodio.

Na Instagram nalogu svom jedinom mezimcu čestitala rođendan emotivnim rečima zbog kojih ćete i vi brisati suze!

– Na današnji dan pre tri godine rodio se muškarac mog života! Sećam se, tvoja mama Kika i ja sele smo u auto i slušale smo super muziku dok sam je vozila u porodilište. Smejale smo se. Doktorka mi je dozvolila da budem pored tvoje mame dok si dolazio na svet. Držale smo se za ruke, namučio si je dobranO. Tvoja mama, kao i u životu, bila je hrabra kao retko koja žena. A ti… prelep i glasan. Kao i sada. Naravno, pravo iz maminog stomaka u ruke sam te uzela ja i to je osećaj na kom sam doveka zahvalna i tebi i tvojoj mami. Srećan rođus Noklice moja – napisala je Nataša na Instagramu, dok su se brojni njeni obožavaoci pridružili čestitkama za malenog Nou.

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac posle brojnih krahova iskreno o ljubavi: Nema ko da mi pije krv na slamčicu!

Foto: Mladen Sekulić

Surova realnost Nataše Bekvalac: Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke

Popularna pevačica Nataša Bekvalac dane izolacije provodi sa ćerkama Hanom i Katjom na salašu u Čeneju. Inače, Nataša je salaš uredila neposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine.

Njen plan je bio da tamo živi sa ćerkama  i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem, međutim zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od njega se razvela, pa u svojoj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama.

Nataša Bekvalac: Moj roditeljski zadatak je da pružam ćerkama svu ljubav koju imam. Trudim se i radim da njima obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža, bukvalno. I sve ću učiniti da tako bude.

Lepa Novosađanka iza sebe je ostavila tri braka. To što je sada samohrana majka, kaže da ne vidi kao prepreku, već kao svoju prednost i privilegiju.

– Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke, da kćerkama budem i Deda Mraz. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom – rekla je nedavno Nataša Bekvalac u intervjuu za magazin „Hello“.

NE PROPUSTITE:
Nema joj ravne: Nataša Bekvalac priredila koncert za pamćenje! (foto)

Više ne veruje u brak - surova realnosT Nataše Bekvalac ili još jedna životna lekcija? 

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac u jednom intervjuu za naš magazin „Story iskreno je rekla da li priželjkuje ili se pak pribojava novih ljubavi. Da li će se pojaviti neko za kim će ponovo „izgubiti glavu“ nije sigurna a da se više ničeg ne boji, istakla je i sama u svom izlaganju.

– Više se ničega ne bojim i ne pribojavam – rekla je Nataša. Pre dve godine njeni stavovi o ljubavi bili su isti. Sem jednog – da u brak više ne veruje!

– Nije, to je ono što zaista osećam i najpribližnija definicija mojih pogleda. Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu.

Budući da su prošle dve godine od ove izjave, Natašina uverenja ostala su ista, ali iz neke druge perspektive. Dobila je ćerku Katju, ponovo se razvela i sada teži samo pravim vrednostima – zavidnoj i blistavoj karijeri, top izgledu i besprekornom vaspitanju ćerki.

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom oduševila sve razvedene dame

 

Komentari (0)

Loading