Celebrity News

Svaki detalj je u zlatnoj boji! Dragana Mirković pokazala omiljeni kutak iz dvorca! (foto)

Svaki detalj je u zlatnoj boji! Dragana Mirković pokazala omiljeni kutak iz dvorca! (foto)

Dragana Mirković putem društvenih mreža se pohvalila mnogobrojnim nagradama koje je dobila tokom višedecenijske karijere

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Dragana Mirković, kao i ostale kolege, trenutno ne može da nastupa i da se ’uživo’ druži sa svojom publikom. Ipak, ona ne zapostavlja svoje verne fanove, te sa njima druženje nastavlja u virtuelnom svetu. Njene postove na društvenim mrežama iščekuju sa velikim nestrpljenjem.

Tako je nedavno čuvena pevačica otkrila skrivene kutke njenog velelepnog doma u Beču u kome godinama živi sa suprugom Tonijem Bijelićem, ćerkom Manuelom i sinom Markom.

Svoj raskošni dom je folk diva do sada nekoliko puta pokazivala javnosti, a nedavno je prvi put pokazala neke skrivene kutke u kojima provodi dane.

Uz fotografiju na kojoj pozira ispred dvorca, Dragana je svojim pratiocima poslala poruku da se čuvaju i da ostanu u izolaciji.

- Izolacija. Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas.  Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Mar 17, 2020 at 8:35am PDT

Trofejna soba

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije. Zabeležila je ogromne uspehe tokom svoje karijere, a ove dragocene uspomene imaju posebno mesto u njenom domu.

Tokom izolacije Dragana se prisetila divnih momenata iz svog života i odlučila je da i to podeli sa svojom vernom publikom. U galeriji fotografija otkrila je kako izgleda jedan poseban kutak u njenom domu - trofejna soba.

Ono što je primetno je da trofeja i priznanja koje je Dragana dobila tokom dugogodišnje karijere ima zaista na pretek.

- Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Želela sam da ovo podelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što, zahvaljujući vama, nosim titulu najnagrađivanije pevačice. Hvala vam puno, volim vas - napisala je folk zvezda u opisu fotografija.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Dragana Mirković: Sve bih učinila da sprečim decu da postanu deo estradnog neba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Apr 27, 2020 at 5:45am PDT

Poslodavac za primer 

Pandemija koronavirusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete, jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković.

Kao vlasnica DM Sat televizije, ona se još na početku krize obratila svojim zaposlenima i poručila ima da budu bez brige. Zbog ovog gesta mnogi su joj dali epitet poslodavca za primer.

- U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija, jer na žalost vanredna je situacija – napisala je Dragana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Mar 6, 2020 at 4:48am PST

Prijateljstvo jače od korone

Među brojnim fanovima koji folk pevačicu prate na društvenim mrežama je i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Vam Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka nedavno je snimio emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

- Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te - rekao je slavni glumac, koji je otkrio da je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Dragana Mirković ostala bez teksta kada joj je suprug Toni priredio ovo iznenađenje!

- Imala sam sreću da mi je život za svaku lošu situaciju koju sam proživela dao bar dve lepe. Imam divnog muža, decu za ponos, karijeru, ljude koji me vole. Načelno, sem zdravlja, koje je uvek i svima briga, sve ostalo loše dolazilo mi je od ljudi. Umem da kažem da se u životu plašim samo Boga i ljudi koji se Boga ne boje. A i sa takvima sam se sretala, ali mislim da će ljubav uvek pobediti mržnju i zato se njome isključivo i borim kroz život.

Inače, video je izazvao oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk zvezda.

- Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju - napisala je Dragana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Mar 30, 2020 at 2:01pm PDT

Komentari (0)

Loading