Celebrity News

Ljubav nije nestala! Emina i Mustafa ponovo zajedno?

Ljubav nije nestala! Emina i Mustafa ponovo zajedno?

 Emina Jahović objavila je novu pesmu Kriziram, koja već broji milionske preglede. Međutim, njen odnos sa Mustafom ponovo je u centru pažnje!

Kako za SVET izvor tvdi, Emina i Mustafa ponovo žive zajedno. Pevačica se navodno vratila u Mustafinu vilu na nagovor mlađeg sina Javuza i sada opet žive kao porodica.

Budući da su oko aranžmana i samog teksta za njenu najnoviju pesmu, radili zajedno, kako svi uveliko šuškaju, Emina se vratila na staro. Iako je u više navrata javno priznala da joj je Mustafa nakon razvoda ostao dobar prijatelj i da odlično funkcionišu zbog dece, oboje su izgleda shvatili da im je najlepše kada su zajedno.

Emina i Mustafa su poslednjih mesec dana nerazdvojni. Pošto je i u Turskoj epidemija virusa korona u jeku, Emina se trudi da nikako ne izlazi iz kuće, već da vreme posveti deci. U početku je Mustafa dolazio kod nje u stan i ceo dan su provodili na okupu, igrali se sa decom, učili, radili domaće zadatke, a onda bi se uveče vraćao svojoj kući. Međutim, to zbližavanje im je pomoglo da shvate da su i dalje prava porodica i da zajedno sjajno funkcionišu.

NE PROPUSTITE:
Da li će kritikovati Eminu? Mustafa piše autobiografiju, pevačica uzbuđena

Emina i Mustafa - Ljubav nije nestala

Bivši supružnici inače imaju odličnu komunikaciju i evidentno je da ljubav između njih dvoje nikad nije u potpunosti nestala! 

Emina i Mustafa se odlično razumeju, a sada je jasno i da ljubav nije nestala uprkos tome što su je tražili na drugoj strani. Iako je Emina želela da trenutno sve ostane ovako kako jeste i da se ne seli nigde pošto se taman stabilizovala posle raskida sa Sadetiom Saranom, sredila svoj novi dom i sa decom se adaptirala na novi život, Mustafa joj je predložio da se vrate u njegovu vilu. Iako se nećkala, prelomila je zbog mlađeg sina Javuza, koji se jako rastuži kad god se razdvaja od oca. Prenela je samo osnovne stvari i sada su ponovo svi na okupu – rekao je izvor za SVET pa dodao:

– Razumem da je ona oprezna i da se možda boji razočaranja, ali njihova ljubav je očigledno jaka i svi prijatelji navijaju za to da opet budu srećna porodica na okupu. Znate, oni imaju jako kvalitetan odnos, poštovali su jedno drugo i kad nisu bili zajedno. Ostali su prijatelji i nikada niste mogli čuti ružnu reč ni od Emine ni od Mustafe za ono drugo. Oboje su jako brižni i posvećeni roditelji, sve bi dali za svoju decu, pa ih je to na kraju opet spojilo. Uostalom, za decu je uvek najbolje da rastu uz oba roditelja. Ipak su oni dečaci, što su stariji sve više će im biti potrebno prisustvo oca. Mislim da je Emina donela najbolju moguću odluku i nadam se da će ponovo sve biti kao pre – kaže izvor blizak pevačici, prenosi VIP radar. 

NE PROPUSTITE:
Mustafa Sandal PREBOLEO pevačicu: Ovako SE SVETI Emina Jahović NAKON RAZVODA

Emina i Mustafa - Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni

Popularna pevačica pre dve godine, ogolila je svoju dušu i priznala detalje o kojima govori mali broj žena. Nakon razvoda, Emina je ostala u dobrim odnosima sa Mustafom i ističe da su stalno "na vezi" i da se non-stop čuju. Tačnije, maločas pomenute činjenice , a ona sama je pre dva meseca na neki način i najavila, piše SVET

Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni. Ako se ne čujemo ili ne vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nešto loše nije desilo. Imamo lep odnos. Mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a vremenom smo opet postali bliski. Ranije, dok sam odrastala u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod, mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije. Mnogo brakova ne opstaje. Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda. Žao mi je zbog toga. Ma, bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli, ali izgleda da nam je bila takva sudbina – rekla je tada Emina.

Mustafa joj je očito oprostio vezu sa milionerom Sadetinom Saranom, koji je želeo i da se venčaju, ali sad je jasno da Emina nikad nije prestala da voli bivšeg muža.

NE PROPUSTITE:
Emina Jahović i Mustafa Sandal obeležavaju poseban datum (foto)

Komentari (0)

Loading