Celebrity News

Verica Rakočević: Nisam mogla da dozvolim da četiri porodice ostanu na ulici!

Verica Rakočević: Nisam mogla da dozvolim da četiri porodice ostanu na ulici!

Modna kreatorka Verica Rakočević oglasila se na Instagramu povodom vanrednog stanja i virusa korona, a njene reči pokrenule su lavinu poruka u kojima joj brojni pratioci šalju poruke podrške

Dizajnerka Verica Rakočević nedavno je u vanrednom stanju zbog koronavirusa, u kućnoj izolaciji, uz supruga Veljka Kuzmančevića (37) proslavila sedamdeset drugi rođendan. Upravo tada, putem društvenih mreža javnosti je otkrila da je situaciju u zemlji shvatila vrlo odgovorno i ozbiljno, kao i da ne napušta njihov dom, a da svog supruga šalje po penziju i sve što im je za domaćinstvo u ovim teškim danima potrebno.

Inače, bračni par izolovao se u svojoj ljubavnoj oazi na Avali, gde su do sada obično boravili samo vikendom.

Iz svog ’prinudnog’ doma, poznata kreatorka se oglasila na društvenim mrežama povodom vanrednog stanja i virusa korona, a njene reči su još jednom pokrenule lavinu komentara.

- Još ova nedelja da prođe. Osećala sam se kao da su mi ruke vezane, osuđena sam, bez obzira što sam zdravija, poletnija i puna snage, više od mnogih koji imaju 40 godina. Broj u ličnoj karti me je stavio u izolaciju o kojoj nisam mogla da sanjam. Nosila sam masku pre nego što se prvi zaražen od korone pojavio, društveno sam odgovorna. Mesec i trideset dana nisam izlazila iz dvorišta - napisala je kreatorka na Instagramu i dodala da se odgovorno ponašala i prema svojim radnicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Apr 28, 2020 at 12:42pm PDT

- Moji radnici, prijavljeni, sve svoje obaveze sam redovno plaćala bez dana zakašnjenja. Sada, zato što imam broj u ličnoj karti 72, moram da uzmem u razmišljanje opciju i da četiri porodice ostanu na ulici. Ali ja ne bi bila ja, kada bi prethodnu rečenicu uzela u obzir.

- Imam sjajan tim ljudi koji razume svaki moj pogled i svaki gest. Proširićemo proizvodnju, napravićemo revoluciju sa linijom uniformi za škole i bićemo jači nego ikada. Moja bašta i dvorište uživaće još malo sa mnom i biće lepša nego ikad. Moram da kažem i ovo, dok se penzioneri šetaju bez maski po pijaci i to gledamo na TV-u, ja poštujem zakon. Počinjem da sumnjam u sopstvenu inteligenciju - dodala je Verica.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Verica Rakočević otkrila jezive detalje prvog sastanka sa Veljkom!

Neobičan i originalan rođendanski poklon

U nedavnom intervjuu u magazinu "Story" Verica je otvoreno govorila o svom trećem braku, sa 30 godina mlađim kompozitorom. Za Veljka ima samo reči hvale, uprkos velikom pritisku javnosti koji oseća otkako su se venčali u septembru 2013. godine.

Od tada oni su iznova javno dokazivali da ljubav ne zna za starosnu granicu i rušili sve predrasude svojim zajedničkim obraćanjima medijima.

Verica je istakla da poštuje mere zabrane izlaska i otkrila kako provodi vreme u izolaciji.

- Nema izlazaka, ali mi smo i inače „kućni moljci“. Ovo je prilika da pročitam sve ono što nisam imala vremena do sada - rekla je dizajnerka, otkrivši i da je Veljko otkrio nov hobi i počeo da slika.

PROČITAJTE I:
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević za „Story“: Kada se svađamo, Avala se trese

Veljko je svoj talenat iskoristio kako bi Verici napravio neobičan i originalan poklon.

- Pošto je počeo da slika, dobila sam akt - akvarel koji je specijalno za rođendan bez mog poziranja naslikao za mene.

PROČITAJTE I: Verica Rakočević: Finansiram naš brak, pa šta!

Na pitanje koje je istine spoznala kasnije u životu, otkako je upoznala sadašnjeg supruga, Verica je za "Story" rekla:

- Verovali ili ne, to su istine kojima nas uči ovaj virus. Da je na prvom mestu i najznačajnije zdravlje, da je priroda čudesna i da leči, da banalnosti novog doba samo ubijaju individualnost i vrednosti koje su nekada bile drugačije.

PROČITAJTE I: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Afrika nas je zauvek promenila!

Verica Rakočević o suprugu: Kao umetnik, Veljko je biser

Poznata dizajnerka je rekla da su ona i Veljko kompatibilni, bliski i sudbinski povezani, tako da ih ni gore situacije u kojima su se nalazili nisu mogle poremetiti. Takođe, otkrila je koje vrednosti i osobine su je privukle kod njenog izabranika.

- Jak karakter i posebnost. Neočekivano je da neko s toliko godina, koliko je on imao kada smo se venčali, ima takve stavove o životu, porodici i da neguje istinske vrednosti, pogubljene u muško-ženskim odnosima savremenog sveta. Posvećenost našoj porodici koja uključuje moju decu i unuke kao i njegovu mamu. Kao umetnik je biser koji, nažalost, u ovoj sredini neće moći da dobije mesto koje mu pripada. Za sada.

PROČITAJTE I: Verica Rakočević: Nikakva šminka vam ne može dati trajni osećaj sreće, posvetite se sebi na pravi način

Ipak, i pored zajedničkih pogleda na svet i među njima ponekad se desi svađa. Na pitanje kako to izgleda i šta nikada ne bi oprostila, Verica je rekla:

- Naravno da se svađamo i to veoma žustro. Oboje smo veliki individualci i jake ličnosti, nenavikli u prethodnim vezama da neko može da se ne složi s našim stavom. Te žustre prepirke i svađe uvek se završe tako što priznamo da smo preterali i rekli i nešto što ne mislimo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Neispunjena želja: Verica Rakočević otkrila šta Veljko potajno priželjkuje

- Meni i dalje smeta njegovo shvatanje da je život igra, a to u njegovoj interpretaciji i praksi zaista tako jeste. Neopterećen je komforom, materijalnim i bio bi najsrećniji da živi u hobitskoj kućici i jede ono što ima. Takav njegov pristup, koliko me nekada nervira, sada u vreme izolacije dođe mi kao velika uteha.

- I da, jedva sam se privikla na toliku lenjost. Sada već zbijamo zajedno šale na račun te njegove mane - dodala je kreatorka.

Komentari (0)

Loading