Celebrity News

Đoletova draga je i dalje najlepša! Olivera proslavila 61. rođendan! (foto)

Đoletova draga je i dalje najlepša! Olivera proslavila 61. rođendan! (foto)

Godine joj zaista ne mogu ništa. Olivera Balašević proslavila 61. rođendan i izgleda savršeno!

 

Olivera Balašević, supruga jednog od najpoznatijih kantautora na ovim prostorima, Đorđa Balašević proslavila je 61. rođendan.

Iako je tek nedavno otvorila profile na društvenim mrežama kako bi promovisala svoju knjigu "Planeta i dvorište", vrlo brzo je stekla ogroman broj pratilaca koji joj često pišu kako izgleda duplo mlađe, kao i da je najlepša baka u Novom Sadu.

Olivera je rođendan obeležila na Instagram storiju simpatičnim fotkama, a čestitke joj stigle iz svih delova bivše Jugoslavije. Istovremeno, dobila je i brojne komentare o njenoj knjizi, te mnogi smatraju da ih je vratila u detinjstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Apr 23, 2020 at 11:27pm PDT

’Karantinski rođendan’ Olivera je provela u društvu supruga Đorđa Balaševića sa kojim je u braku skoro 40 godina. Da ljubav i posao mogu da dobro funkcionišu zajedno, pokazuje i Oliverin primer pošto je legendarnom kantautoru upravo ona producent i menadžer.

Zajedno imaju troje dece, a Đorđe svih ovih godina ne krije da je obožava.

Podsetimo kako je ova velika ljubav ’dogodila’…

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Majstor stihova i emocija: Rođendanska poruka Balaševića za njegovu Oliveru je VIŠE OD LJUBAVI i zanemećete OD SVAKE REČI! (foto)

Razmaženi dečko i princeza skitnica

Slavni kantautor upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano. Oboje su bili gosti novosadske televizije - Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar.

Riđokosa devojčica koja je studirala organizaciju rada u Novom Sadu, tada nije ni sanjala da će se zaljubiti u tog "razbarušenog" i "neobaveznog" mladića s gitarom.

- Bio sam na putu da postanem pokvaren dečko. Onda sam sreo sam nju i sve je preraslo u priču o bitangi i princezi, ali u malo izmenjenim ulogama. Daleko od toga da je ona bila bitanga, ali bila je mala skitnica po studentskim sobama i domovima, sa ogromnom ambicijom.

- Pre Olje imao sam neke tragične, formalne veze, ali kada sam nju prvi put video, pomislio sam da želim da se oženim i imam svoju porodicu - rekao je svojevremeno Balašević.

PROČITAJTE I:
Đorđe Balašević o NEPOZNATIM detaljima njegove ljubavne priče

Tajno venčanje usred radne nedelje

Ipak, to nije odmah uradio, već je otišao na more sa svojim društvom.

- Otišao sam bez nje kao momak na more te godine, nisam znao da ću se vratiti s potpuno drugačijim pogledom na život. Patio sam za ovom lisicom jer je nisam mogao naći. Onda sam je pronašao u veslačkom klubu. Ona se javila, a ja sam je pitao „Dobro, hoćeš li se ti udavati ili nećeš?“ - ispričao je Đorđe svojevremeno za "Exkluziv".

Venčali su se vrlo neformalno. Ceremonija je bila tajna, održana u sred radne nedelje, bez ikakve pompe.

U skladnom braku dobili su ćerku Jovanu, a zatim ćerku Jelenu i sina Aleksu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Feb 11, 2020 at 12:26am PST

Mali princ za suprugu i decu

Ipak, često su bili i na meti tabloida koji su pisali kako je njihov brak u krizi. Iz nekog razloga 2007. godine pojavila se informacija da se slavni par razvodi posle tri decenije braka. Srećom, ispostavilo se da su u pitanju samo glasine.

Međutim, u braku poznatog para Balašević nisu uvek tekli ’med i mleko’, kao što se možda mnogima činilo. Prema pisanju portala "Sveopoznatima.com", sa samo 13 godina njihova ćerka Jovana je doživela saobraćajnu nesreću i borila se za život.

Bio je to težak period za celu porodicu. Olivera Balašević je hrabro držala sve konce u svojim u rukama, a kada je Jovana napokon došla sveti posle nesreće, Đorđe je pitao kako može da je razveseli.

Dobio je sasvim neočekivan odgovor - da se tetovira.

Brižni otac je to ozbiljno shvatio, te je na ramenu istetovirao Malog princa za svoju suprugu i decu.

A koliko voli svoju suprugu, čuveni kantautor je pokazao i kroz stihove pesme "Anđela".

Podsetite se:

Komentari (0)

Loading