Celebrity News

Điđi Hadid otkrila pol bebe, a njena majka na to ima moćan komentar!

Điđi Hadid otkrila pol bebe, a njena majka na to ima moćan komentar!

Jedna od najlepših manekenki na svetu, Điđi Hadid otkrila javnosti da je u drugom stanju. Na svom 25. rođendanu nazirao joj se trudnički stomak i svima je odmah sve bilo jasno. Turbulenta ljubav Điđi i Malika dobila je najbolji mogući epilog - stiže prinova!

 

Điđi Hadid i Zajn Malik pre nekoliko dana napravili su sjajnu žurku povodom rođendana prelepe manekenka. Tada niko nije ni slutio da će 25. rođendan u senku baciti vest o trudnoći.

Naime, kako javlja američki portal TMZsupermodel Điđi Hadid i nekadašnji član grupe One Direction Zejn Malik uskoro će dobiti prvo dete! Kako pišu inostarni mediji, prelepa manekenka u petom je mesecu trudnoće.

Iako nisu odmah objavili kog pola je beba, fanovi su nagađali da će biti devojčica. Nakon što je manekenka na proslavi svog rođendana dobila sve u roze boji - balone, tortu i poklone, sve je bilo jasno. U porodicu Hadid stiže još jedna lepotica, prenosi Daily Mail.

Iako većina ovoj ljubavi nije davala perspektivu, njih dvoje su ipak razuverili javnost. Budući da su još uvek mladi i nezreli za roditeljstvo, pretpostavlja se da će sada svoju ljubav mnogo više ceniti. U moru razvoda, svađa i nesuglasica koje haraju Holivudom, red bi bio da jedna ovako jedra ljubav pobedi i ljude ubedi u suprotno. A, da vidimo šta na trudnoću lepe meneknek kaže majka Jolanda.

NE PROPUSTITE:
Skandal: Otac supermodela Bele i Điđi Hadid našao se na meti ozbiljnih optužbi

Jolanda Foster ima poseban komentar na trudnoću ćerke Điđi!

Majka prelepe manekenke presrećna je što će postati baka devojčice. Međutim, ona je šokirana kako je vest da je njena ćerka trudna brzinom svetlosti dospela u medije. Povodom stanja svoje ćekrke koja se, kao i cela planeta i dalje nalazi u karantinu, rekla je sledeće:

- Još uvek sam šokirana što je to dospelo u novine. Ali naravno da sam uzbuđena što ću postati baka. Osećam kako je cela porodica presrećna nakon ove vesti - izjavila je Jolanda.

NE PROPUSTITE:
NOVA MODA ILI OTPALO DUGME: Điđi Hadid pokazala kakvim poprsjem raspolaže (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ReenVogue (@reenvogue) on Apr 30, 2020 at 5:34am PDT

A ko je ustvari Điđi Hadid?

Devojka koju poslednjih godina gledamo u najskupljim svetskim kampanjama, na revijama najprestižnijih brendova i na naslovnim stranicama modnih magazina rođena je 23. aprila 1995. godine kao Jelena Nora Hadid.

– Majka je dok sam bila mala počela da me zove Điđi, a kasnije sam išla u odeljenje sa jednom Helenom te su nastavnici često mešali naša imena. Da ne bi dolazilo do zabune, mene su počeli da zovu po nadimku i od tada se i sama predstavljam kao Điđi.

Ime grčkog porekla dao joj je otac Muhamed, uspešan američki biznismen koji je izgradio neke od najelitnijih hotela na Beverli Hilsu i Bel Eru. Prvu veću svotu novca Muhamed je zaradio u grčkoj gde je držao noćni klub, a svoju ušteđevinu od tog biznisa pametno je ulozio u građevinski biznis u Americi.

Ovaj multimilioner iza sebe ima dva braka – prvi sa Meri Batler o kojoj javnost malo zna, a sa kojom ima ćerke Alanu i Marielu dok je od 1994. do 2000. godine bio u braku sa modelom Jolandom Hadid koja mu je rodila Điđi, Belu i Anvara.

NE PROPUSTITE:
Da li ovaj video dokazuje da je majka Điđi i Bele Hadid „roditelj iz pakla“?

Iako je Jolanda imala uspešnu manekenku karijeru, u javnosti je postala popularna tek nakon što je postala deo američke rialiti serije “The Real Housewives of Beverly Hills”. Iako je tada bila u braku sa kanadskim muzičarem Dejvidom Fosterom, deo serije bio je i njen prvi muž Muhamed.

Kako je rasla okružena ljudima iz modnog sveta, Điđi je prvu posao dobila već sa dve godine. Dobar prijatelj njene majke Pol Marsijano, tvorac brenda “Guess” angažovao ju je tada za kampanju za dečije stvari, a kasnije, tačnije 2012. godine, za isti brend imala je svoj prvi profesionalni angažman.

Điđi je tada imala samo sedamnaest godina, ali je dobila odlične kritike pa je već sledeće godine potpisala ugovor sa IMG Models, pa je morala da se iz rodnog Los Anđelesa preseli u Njujork. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj lepoti, ona je lako osvojila najveće autoritete u modnom svetu pa od 2015. godine njeno ime postaje brend koji lako može da proda bilo koji proizvod, pisao je naš magazin "Story".

NE PROPUSTITE:
Điđi Hadid je sama ZASLUŽNA ZA SVOJ USPEH, ali je na OSUDI javnosti zbog JEDNE STVARI!

Komentari (0)

Loading