Celebrity News

Lepa Brena iskreno: Mnogo čeznem za zagrljajima!

Lepa Brena iskreno: Mnogo čeznem za zagrljajima!

Lepa Brena dane izolacije provodi kod kuće na Bežanijskoj kosi sa suprugom i sinovima koji joj dane čine zanimljivijim, ali ne krije da joj nedostaje bliskost s prijateljima i rodbinom, kao i da povremeno voli da ukrade trenutke samo za sebe i posveti se sopstvenoj psihofizičkoj kondiciji...

Lepa Brena vreme u izolaciji, ne troši uzalud. Tokom dana voli da šeta, vežba, čita, bavi se sopstvenom negom i sređivanjem kuće, a nedavno je čak s muzičarima koji je prate na nastupima počela da snima mini-koncerte i objavljuje ih na “instagramu”.

Kako tvrdi, pesma je njena psihoterapija, pa se nada da će ovim gestom bar malo razonoditi publiku. Kada otkuca policijski čas, folk diva nastoji da vreme provodi sa suprugom, bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem (56) i sinovima Viktorom (22) i Stefanom (27). Tada vode duge razgovore u kojima se dotiču brojnih tema, što joj je pomoglo da svoju decu još bolje upozna i uvidi da su postali vrlo pronicljivi i zreli ljudi.

– Već sada obojica razmišljaju o ekonomskoj krizi koju nam stručnjaci predviđaju. Niko od nas nije opušten po tom pitanju, mada se svi trudimo da mislimo pozitivno. Osećamo da je ovo prelomni trenutak koji će uticati kako na druge, tako i na nas. Svesni smo da ćemo morati da se prilagodimo novonastaloj situaciji, kakva god ona bila. Na svu sreću, svi smo navikli da radimo i odnosimo se veoma odgovorno prema sebi i okruženju.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena iz izolacije: „Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir“

Lepa Brena - Kvalitetno vreme u izolaciji!

Osim tih razgovora koji su vam posebno dragi, na koji još način provodite zajedničko vreme?

- Igramo kartaške igre, a tu je i stoni tenis koji mi, na iznenađenje svih, ide od ruke ili me možda ukućani puštaju da pobedim kako bih se osećala bolje, ne znam šta je... (smeh). To su lepi trenuci iako nam zabrinutost zbog pandemije ne dozvoljava da u miru u njima uživamo.

Da li je istina da ste Stefana, Filipa i Aleksandru zamolili da se presele kod vas dok pandemija ne prođe?

- Ne, oni su u svojim kućama, odnosno stanovima. Stefan povremeno vikendom dođe. Veoma ozbiljno smo shvatili izolaciju i kod nas se poštovanje propisanih mera nikada nije dovodilo u pitanje. Uputstva su vrlo direktna i jednostavna, tako da vodimo računa o maskama, distanci, peremo ruke, dezinfikujemo proizvode koje smo doneli iz prodavnice, a čim uđemo u kuću, skidamo stvari i stavljamo ih na pranje. Radimo sve ono što se od nas kao savesnih građana traži kako bismo sprečili dalje širenje virusa. Verovali ili ne, ali Boba i ja smo tek nedavno prvi put od uvođenja vanrednog stanja otišli da vidimo Aleksandra i sve vreme smo nosili maske i rukavice.

NE PROPUSTITE:
Kad Lepa Brena plače, plaču svi! Suze potekle uživo u emisiji (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 29, 2020 at 3:55pm PDT

Lepa Brena - Umerenost je ključ svega!

Lepa Brena istakla je i da je u toku karantina izuzetno radila na jačanju svog imuniteta. Evo kako je posigla balans u izolaciji...

Kažu da je jačanje imuniteta stavka o kojoj, u ovoj situaciji, posebno moramo da vodimo računa. Na koji način vi i vaša porodica to činite?

- Posao kojim se bavim izuzetno je fizički i mentalno naporan. Od pevača se zahteva da su uvek u top-formi nezavisno od godina. Publika jednostavno ne prašta loše poteze. Stoga od prvog dana veoma vodim računa o svom imunitetu, tačnije o tome šta, koliko i kada jedem. Shvatila sam da se neću osećati dobro ukoliko ne uspostavim tu disciplinu. Smatram da je umerenost ključ svega. Otkako je počela izolacija, nastojim da jedem što manje i da poslednji obrok završim recimo u pet sati po podne.

Sa ekipom ste nedavno preko “instagrama” počeli da držite mini-koncerte. Kakva je reakcija publike?

- Veoma dobra, stoga ćemo nastaviti u tom smeru. Pevaćemo im pesme koje najviše vole, a koje će ih u ovim trenucima izolacije bar malo razveseliti.

NE PROPUSTITE:
Ekskluzivno za Story: Lepa Brena kraljica transformacije! (foto)

Lepa Brena - Generalka po kući, čitanje i nega lica - provereni recept za zdrav duh i telo!

Čime se još zanimate kada suprug i sinovi nisu pored vas?

- Došlo je proleće, a po nekom starom dobrom običaju, moja majka je uvek tada krečila stan, izbacivala stvari na sunce, tresla tepihe, čistila i štirkala. Tu naviku sam od nje nasledila. Osim toga, dosta čitam, a i konačno imam dovoljno vremena da se posvetim nezi lica i tela.

Koliko često se čujete sa sestrom koja živi u Kanadi, kako ona i njena porodica ovo podnose?

- Faketa radi u menadžmentu doma za stara lica u Edmontonu. Ti ljudi se čuvaju kao malo vode na dlanu, sve je dezinfikovano i izolacija je na zavidnom nivou, tako da ne brinem za nju. Svakodnevno sam u kontaktu, ali ne samo s njom već i s rodbinom i prijateljima koje ranije nisam imala vremena da nazovem. Sada shvatam koliko mi svi nedostaju. Ovim putem želim da im poručim da ih volim i da mi nedostaju njihovi zagrljaji. Jedva čekam da sve ovo prođe.

NE PROPUSTITE:
Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Komentari (0)

Loading