Celebrity News

Lepa Brena za magazin "Story": Preživela sam sve drame sa Bobom

Lepa Brena za magazin "Story": Preživela sam sve drame sa Bobom

U jeku promocije nove pesme, najveća balkanska zvezda priseća se ljubavne odiseje koju je prošla sa suprugom i otkriva na kakvim iskustvima uči svoju decu

Svi napamet znamo legendarnu pesmu “Odiseja” Lea Martina, ali još jedna velika zvezda jugoslovenske muzičke scene Lepa Brena (59) prošle nedelje je objavila sopstvenu i nazvala je “Odiseja ljubavi”. Iako se radi o novoj pesmi, nemojte se zavarati da Breninu odiseju ne znamo jednako dobro – opisana je kroz 28 godina braka, koliko će sa suprugom Slobodanom Živojinovićem (56) proslaviti narednog meseca.
- Ova pesma pojavila se u trenutku kada je Aleksandra preslušavala stvari za svoj novi album zajedno sa Filipom i došli su do zaključka da je ta numera ipak stvorena za mene. Govori o ljubavi, snazi svake žene koja sa osmehom pobeđuje svoje nedaće i takav tekst me je nadahnuo. Želela sam da pružim podršku svima koji se osećaju kao i ja, jer iz svih problema izlazim kao pobednik.

Bez Bobe to ne biste uspeli. Po čemu je vaša odiseja ljubavi specifična?

- Verovatno po tome što smo javne ličnosti. Imali smo sudbinsku ljubav i prošli smo kroz divne, ali i teške momente. Izazov su bili teški periodi, koji su vezani za raspad Jugoslavije, moj lični gubitak Rake Đokića, Bobina povreda kičme, moja povreda kolena, Stefanova otmica, koja nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako ljudsko biće želi da sačuva svoju porodicu. Taj događaj povredio je i naše dostojanstvo, lični integritet, ali uspeli smo da nadživimo tu dramu.

Šta je Lepe Brena sve ispričala o svojoj porodici i onom što su zajedno prošli, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 19. novembra