Celebrity News

Emotivna eskplozija: Anastasija Ražnatović zapevala o promašenoj ljubavi! (video)

Emotivna eskplozija: Anastasija Ražnatović zapevala o promašenoj ljubavi! (video)

Anastasija Ražnatović, ispunila je želju svojoj vernoj publici i napokon snimila baladu pod nazivom "Promašena" i kaže da će se u njoj pronaći većina devojaka

Nakon mesec i po dana od objavljivanja pesme "Volim te", mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović odlučila je da ne gubi vreme te fanove i publiku obraduje baladom koju svi željno iščekuju.

Pesma "Promašena" govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškaraca neizmerno voli, ali ga ipak gubi.

- Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu, ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene, traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan. Prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela. Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu - rekla je Anastasija i dodala:

- Meni je pesma izuzetno emotivna i realna jer smatram da se većina devojaka nekada osećaju “promašeno” kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti.

Da li Vam se sviđa Anastasijna nova pesma "Promašena"?

 Ekranizciju pesme Anastasija je, prvi put, uradila u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Đurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se spominje u pesmi.

Osim toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju. Tekst ove balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja stoji iza velikog broja hitova na našim prostorima.

Na aranžmanu radio Darko Dimitrov koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.

Anastasija Ražnatović "Promašena" će, prema prvim komentarima na društvenim mrežama, biti veliki hit, a podsetimo se još jedne numere koja je izazvala veliku pažnju publike.

Bila je to "Heroina", pesma zbog koje je preživela dramu - poslušajte OVDE.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE EKSKLUZIVAN INTERVJU SA ANASTASIJOM IZ MAGAZINA "STORY"

Rano je za brak: Pevačica Anastasija ne želi da se uda!

Anastasija Ražnatović o uspehu u muzičkim vodama: Nisam se promenila!

Nedavno je popularna mlada pevačica otkrila koliko se promenila otkako je ušla u svet šou biznisa.

- Mislim da se nije specijalno promenilo, jedno što mogu da kažem da se promenilo jeste to što sam dobila na samopouzdanju, s obzirom na to da su pesme fenomenalno prošle. Dobila sam, nekako, malo drugačiju publiku i jedino sam se promenila u tom profesionalnom smislu. Privatno, kao osoba, ostala sam potpuno ista - rekla je nedavno za "Telegraf" mlada pevačica i dodala:

- Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od normalnog sveta. U smislu devojaka koje su anonimne. Isto plačem, isto se radujem i veselim. Volim sve one stvari koje sam volela pre nego što sam izdavala pesme.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

Dodala je da voli da peva i sluša mamine pesme, pogotovo one starije, pa ako bi morala da bira da prepeva neku od njih to bi bila „Oprosti mi suze“.

Anastasija u intervjuu za magazin "Story" nedavno je istakla da se divi svojoj majci, a Ceca, takođe, ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku.

- Moja mama je ponosna na mene, a ja sam ponosna zbog njenog ponosa. Čitavog života divim se svojoj majci, pre svega kao mami, kao čoveku, a naravno, divim se i njenoj karijeri. Da li će neko postati zvezda koja će sijati približnim sjajem kao ona – ne znam.

- Znam da će moja mama još dugo biti zvezda broj jedan i sigurna sam da ono najbolje od nje tek sledi. Biću srećna da nižemo uspehe zajedno.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Rekla „NE“ CECI: Anastasija Ražnatović odbila duet s majkom

Komentari (0)

Loading