Celebrity News

"Igra prestola": Glumci priznali da nisu uživali dok su snimali scene seksa

"Igra prestola": Glumci priznali da nisu uživali dok su snimali scene seksa

Kako do skoro britanski glumci Emili Klark i Kit Harington nisu imali zajedničke scena, jer se njihove priče u seriji "Igra prestola" nisu nijednom ukrstile, priznali su kako im je bilo jako čudno da snimaju ljubavnu scenu između njihovih junaka - Džona Snoua i Deneris Targarjen. Nelagodi je doprinela i činjenica što su njihovi likovi zapravo u srodstvu.

Emili je izjavila kako joj je baš bilo mučno tokom snimanja vruće scene seksa njihovih likova koji ne znaju da su u rodu.

Fanovi koje je ova epizoda hit serije prikovala za male ekrane tek kasnije su saznali da se radi o incestu, dok su mnogi od njih sve vreme emitovanja serije navijali za romansu ovo dvoje aktera. Društvene mreže su preplavili komentari vezani za dotičnu scenu, a obožavaoci Game of Thrones definitivno imaju podeljena osećanja po pitanju razvoja priče.

- Mislim da oboje znaju da to nije u redu. Mislim da oboje znaju kako će to uzrokovati mnogo problema - rekao je Kit za likove Džona Snoua i Deneris Targarjen i dodao kako se, bez obzira na sve, ova romanas jednostavno nije mogla izbeći.

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on May 7, 2017 at 11:05pm PDT

- Mislim da je bilo neizbežno, negde od sredine sezone, da će se njih dvoje završiti u krevetu zajedno. Nije to moglo da se spreči.

Kako ovi 30-godišnjaci glume u istoj seriji od 2009. godine, a priče njihovih likova do prošle sezone nisu se isprepletale, oboma je bilo čudno kada su se zajedno našli na setu da snimaju iste scene.

- Oboje smo imali reakciju - što ti radiš na mom setu?! Ovo je čudno! - otkrila je Klark, dok je Harington dodao:

- Oboje smo bili izvan sebe. Obično kad počneš da snimaš film, upoznaš kolege i onda se s vremenom stvoriti hemija ispred kamere.