Celebrity News

Šta sve krije garderober jedne dive: Maraja Keri "otvorila" svoj luksuzni ormar (video)

Šta sve krije garderober jedne dive: Maraja Keri "otvorila" svoj luksuzni ormar (video)

Američka pop diva Maraja Keri otvorila je svoj luksuzni ormar u kući u Njujorku za ekipu Vogue. Dovoljan je samo jedan pogled na njene šljokičaste haljine i stotine štikli koji će oduzeti dah svakoj dami.

 - Ja se ne oblačim neformalno kao većina ljudi, ali verujem kako bih mogla - rekla je Maraja za Vogue, a prenosi klix.ba.

Pored brojnih markiranih krpica dizajnera poput Jimmyja Chooa ili štikli Christiana Louboutina, slavna pevačica ima i nekoliko unikatnih komada. U njenom ormaru može se naći i ružičasta Hermes Birkin torba koju je dobila od bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i kompaktna šminka Merilin Monro u kojoj se nalazi ručno pisani govor američke glumice i modela iz 50-ih godina.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:11am PDT

Dobitnica Gremija u ormaru ima poseban deo za donji veš u kojem se nalaze brojni seksi korseti, spavaćice i grudnjaci raznih boja, oblika i materijala. Takođe, pevačica ima i posebnu kolekciju naočara i odvojenu sobu za šminkanje.

- Nekad biramo nešto što nam savršeno pristaje, nekad nešto što će nas stisnuti, a nekad uopše nije važno koja je cena nečega ukoliko se u tome osećamo lepo. Ja puno volim da se oblačim i presvlačim. Nekad mi samo dođe da obučem donji veš i šetam po kući - kazala je Maraja na kraju obilaska njenog ormara.