Celebrity News

Seoski život, lek za dušu! Glumac Miloš Biković kupio imanje u blizini manastira

Seoski život, lek za dušu! Glumac Miloš Biković kupio imanje u blizini manastira

Izolacija je iznedrila neke nove životne poduhvate. Glumac Miloš Biković, šarmatni glumac, po pisanju domaćih medija kupio je imanje u blizini Valjeva. 

Više od 40 dana izolacije, glumac Miloš Biković, proveo je u prirodi. Na imanju svoga dede uživao je prethodnih nedelja, a budući da je ljubitelj života na selu, odlučio je da postane vlasnik jednog prelepog imanja.

Kako pišu domaći mediji, glumac Miloš Biković ponovio se prelepim imanjem koje se nalazi u blizini Valjeva. Kako Novo gazdinstvo, sada već u vlasništvu glumca, udaljeno je 40 kilometara od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Miloš Biković je, pored nekoliko ari zemlje kupio i staru kuću sa okućnicom koja se nalazi u sklopu imanja. Priprema terena za novo ognjište već je uveliko počela, piše “Alo”.

NE PROPUSTITE:
Miloš Biković otkrio kako zaceljuje dušu od izdaja i razočarenja

– Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve. To je imalo pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu. Budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu – naveo je izvor ovog lista i dodao: 

– Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove - rekao je izvor.

Glumac Miloš Biković za sada, na ovu vest nije imao komentar.

– Nemam komentar, hvala na razumevanju – rekao je glumac za gorepomenuti medij.

NE PROPUSTITE:
Iznenađujući potez Miloša Bikovića zbog čega su ga neki ismevali (foto)

Glumac Miloš Biković - Moj brat dobro zna koliko i kada se lomim i sumnjam u sebe!

U nedavnom intervjuu za rusko izdanje magazina „Esquire“, Miloš Biković je govorio o mnogim nepoznatim stvarima iz svog života koje su izazvale veliku pažnju i u Rusiji i u Srbiji.

Pričao je o svojoj porodici i o starijem bratu, igumanu Mihailu Bikoviću koji je starešina manastira Jovanja.

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: „Razmisliću o tvojim rečima“ – ispričao je Miloš u intervjuu za pomenuti magazin. 

Glumac Miloš Biković je zatim, u istom intervjuu objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

– Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: „Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol.“ On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao. To je neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe – ispričao je iskreno Biković.

NE PROPUSTITE:
Miloš Biković JEDNOM IZJAVOM O STARLETAMA napravio pometnju na Instagramu (foto)

Komentari (0)

Loading