Celebrity News

Miloš Biković se obratio srpskoj naciji i zatražio od njih da urade jednu bitnu stvar (foto)

Miloš Biković se obratio srpskoj naciji i zatražio od njih da urade jednu bitnu stvar (foto)

Popularni glumac, Miloš Biković obratio se srpskoj naciji i zamolio da poštuju vanredne okolnosti, ali ih je između osztalog zamolio da večeras u 20h urade jednu bitnu stvar. 

U većini zemalja na svetu trenutno vlada vanredno stanje zbog pandemije virusa korona a uprkos strogim naredbama mnogi ljudi ne poštuju propisane mere, te se virus širi neverovatnom brzinom.Kako bi se podigla svest ljudima koji još uvek ne poštuju propisane vanredne vanredne okolnosti, na društvenim mrežama svakodnevno se apeluje na važnost karantina i samoizolacije.

Miloš Biković ovim povodom, obratio se Srbima preko svog Instagram naloga putem video snimka uputivši im stroge reči povodom nepoštovanja situacije izazvane korona virusom.

- Možda se osećate dobro sada, možda ćete se osećati dobro za tri dana, ili pet dana, možda za nedelju ili deset dana počnete da osećate neke simptome, pa vam se stanje pogorša, pa, ne daj bože, možda ćete morati da budete hospitalizovani. Možda u tom trenutku neće biti dovoljno kreveta, neće biti dovoljno respiratora, možda će biti previše zaraženih. Možda neće biti dovoljno zdravih lekara. Zato, budite odgovorni danas, budite sada savesni i pratite uputstva nadležnih organa. Ako svi učinimo po malo, to može biti dovoljno da se ova kriza prebrodi - započeo je glumac svoje obraćanje i dodao:

Reči koje niko nije očekivao: Miloš Biković se ovako obratio Jelisaveti Orašanin! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Просьба быть ответственным в это сложно время...

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Mar 17, 2020 at 5:48pm PDT

- Kao što kažu, vaši preci su u kriznim situacijama bili pozivani da uzmu puške i idu u rovove, a od vas se traži da sedite na kauču. Hajde da uradimo to zajedno, ustvari hajde da svi to uradimo, nikako zajedno i da budemo strpljivi i da pregrmimo ovu krizu kako bismo sačuvali što je više moguće života. Čitajte knjigu, gledajte serije i filmove. Pokušajte da osmislite svoj život trenutno u stanu ili u kući i da probamo da sačuvamo svoje zdravlje i živote i živote naših najbližih.

Miloš Biković zamolio Srbe da večeras urade jednu bitnu stvar 

Nakon toga, popularni glumac Miloš Biković takođe je na Instagramu zamolio sve da večeras u 20 časova izađu na balkone i jednim aplauzom da svi zajedno pozdravimo naše medicinare koji neumorno pružaju pomoć obolelila od korona virusa.

- Večeras u 20 časova izažite na svoje balkone i jednim aplauzom pozdravite naše medicinare, naše doktore, naše tehničare, sve ranike u zdravstvenim ustanovama koji se bore i rizikuju svoje zdravlje i svoje živote da se izbore sa ovim virusom, ovom bolešu i velikim problemom. Oni koji rade povrmeno koji su izmoreni - rekao je Miloše, a šta je još dodao pogledajte u video snimku.

Glumica Jelisaveta Orašanin u izolaciji okružena porodičnom ljubavlju (foto)

 

View this post on Instagram

 

Solidarnost! Сегодня в 20.00 Сербия выйдет на балконы и выскажет солидарность с медицинским работникам за их пожертвованную отдачу в эти сложные дни.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Mar 18, 2020 at 5:10am PDT

Svake večeri u 20 sati – aplauz za naše medicinare

Društvenim mrežama danas odjeknula je vest da od večeras u 20 sati svi građani zatapšu u znak podrške našim medicinarima.

- Svake večeri u 20 sati. Podelite ovo sa svojim prijateljima! Večeras će ih možda biti malo, ali svake večeri će biti sve više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrška puno znači - navedeno je u objavi koja kruži mrežama, preneo je RTS.

A mi vas pitamo:

Da li ćete večeras izaći na svoje balkone i aplauzom pozdraviti naše medicinare?
  • Da, svakako!
  • Ne!
84  · 84 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje