Celebrity News

Vesna Dedić nastavlja sa "Balkanskom ulicom", saznajte gde!

Vesna Dedić nastavlja sa "Balkanskom ulicom", saznajte gde!

Vesna Dedić napustila je Javni servis Srbije u martu ove godine, ali će njena autorska emisija "Balkanskom ulicom" nastaviti da živi na drugoj televiziji

 

Poznata voditeljka Vesna Dedić ima veliki razlog za slavlje!

Njena legendarna emisija „Balkanskom ulicom“ ponovo stiže na male ekrane.

Dedićeva je posle skoro tri decenije u martu ove godine napustila Javni servis Srbije, a kako prenose domaći mediji, ona sa svojom autorskom emisijom prelazi na „Novu S“.

Poznata voditeljka to još uvek nije zvanično potvrdila.

- Ne mogu još uvek ništa da pričam, ni o pregovorima ni o emisiji. Tek za jedno nedelju, dve ću se oglasiti povodom prelaska - kratko je za „Blic“ poručila voditeljka.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Vesna Dedić napustila RTS: Ako me nijedna televizija ne bude htela, biću taksita!

Vesna Dedić nastavlja sa Balkanskom ulicom: Najlepši je početak!

Ipak, Dedićeva je na svom Instagram profilu otkrila da se nešto veliko sprema…

- Imala sam danas tremu na snimanju nove špice za emisiju Balkanskom ulicom... Uvek je najlepši početak. Verujem da vas neću razočarati. Uskoro - napisala je u opisu slike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on May 13, 2020 at 8:14am PDT

Pregovala sa više televizija i portala

Podsetimo, Vesna Dedić je dugo razmišljala o napuštanju Javnog servisa Srbije, pošto je, kako je rekla, trpela uvrede i prozivke, kao i da je bilo dosta nepravilnosti i nelogičnosti vezanih za njenu autorsku emisiju.

- Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na “Novu S” - otkriva izvor za „Blic“ i dodaje:

- U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Vesna Dedić dobila PRIMAMLJIVU PONUDU od BOGATOG RUSA, OVAKO je reagovala

- Što se koncepta emisije tiče, ostaće sve isto, neće biti nekih većih izmena. To je Vesnino autorsko delo i dala mu je svoj pečat, a čelnici “Nova S” su se složili sa njenim predlogom da sve ostane baš kako je godinama unazad radila i postigla uspeh. Iako joj je teško pao odlazak sa RTS-a, Vesna se raduje novom početku i puna je entuzijazma - zaključio je izvor.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Vesna Dedić: Svoje mane pretvaram u vrline

Očekujemo uskoro i zvanične potvrde, ali mnoge je obradovalo što Vesna Dedić nastavlja sa Balkanskom ulicom što se može videti u komentarima na društvenim mrežama koje uveliko pristižu poznatoj voditeljki.

Komentari (0)

Loading