Celebrity News

Prelomila! Pevačica Marija Šerifović napušta Srbiju!

Prelomila! Pevačica Marija Šerifović napušta Srbiju!

Popularna pevačica Marija Šerifović u razgovoru sa medijima posle učešća u revijalnom delu programa ovogodišnje Evrovizije, otkrila je da jedva čeka da se otvore granice kako bi otišla u Los Anđeles 

 

Čuveno muzičko takmičenje „Evrovizija”, prvi put u istoriji, promenilo je svoju formu zbog pandemije virusa korona. Umesto velikog televizijskog spektakla, održan je onlajn revijalni program pod nazivom “Eurovision: Europe Shine A Light”.

Izostala je sjajna atmosfera na koju smo navikli, zastavice, komentarisanje učesnika i njihovih kostima, kao i ono što nam je uvek bilo najzanimljivije – glasanje.

Predstavnici zemalja nisu imali priliku da nastupe uživo, već su se uključivali putem video-poziva.

Naše „Hurricane” devojke Srbiju su predstavile vatrenom „Hasta La Vista” numerom koja je važila za ozbiljnog favorita pre otkazivanja „Pesme Evrope”.

Ko zna, možda su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević mogle Srbiji da donesu još jednu pobedu...

„Molitva” rasplakala Evropu

Posebno emotivan momenat za Srbiju tokom specijalne revijalne emisije izazvao je spot Marije Šerifović za pesmu „Molitva” koja je pre 13 godina „Evroviziju” dovela u Srbiju.

Posle pobede 2007. godine, Marija je ponovo bila deo ovog muzičkog takmičenja s novim spotom za pesmu „Molitva” koji je snimljen tokom vanrednog stanja na pustim ulicama Beograda.

NE PROPUSTITE:
IZDANJE ZBOG KOG SU SVI OSTALI U ČUDU: Marija Šerifović u cvetnoj haljini (foto)

Popularna pevačica nedavno je rekla da joj je bila čast što se ponovo našla u finalu najvećeg muzičkog takmičenja na svetu.

– Organizatori EBU pozvali su samo pet zemalja koje su specijalno za tu noć predstavile po spot i među tih pet našli smo se i mi. To je zaista važna stvar, svakako zbog toga što je izbor pao baš na „Molitvu” i baš na Beograd.

– S obzirom na to da smo snimali na nekoliko lokacija u Beogradu, jedna od njih bio je i Dorćol. Pošto smo snimali u 20 h, napravili smo i jedan mini-performans sa svim Beograđanima koji su izašli da aplaudiraju zdravstvenim radnicima. To su jake poruke koje smo želeli ovim videom da prenesemo Evropi – rekla je Marija nedavno za „Blic”.

U novom spotu za „Molitvu” gledali smo kadrove Beograda, praznih ulica i znamenitosti prestonice, što je mnogima nateralo suze na oči.

NE PROPUSTITE:
Marija Šerifović o prvom detetu: Volela bih da bude dečak!

Marija Šerifović napušta Srbiju: Los Anđeles je moj drugi dom!

Tokom perioda izolacije popularna pevačica je gotovo svakodnevno komunicirala sa svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama. Malo ih je zasmejavala, malo upozoravala da ozbiljno shvate situaciju u kojoj smo svi bili.

Kada je, napokon, vanredno stanje okončano, Marija je otkrila svoje planove.

– Meni je sve ovo dobro došlo da se posvetim sebi, poslu, prijateljima, porodici, ali problem su mi granice, jer ne mogu da putujem niti da radim. Pratim svaki dan situaciju i odluke Vlade da vidimo da li je bezbedno da pevam 10. juna u „Sava centru”. To je onaj koncert koji je trebalo da se održi 26. marta.

– Čim otvore granice, idem u Los Anđeles, to je moj drugi dom – ispričala je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Marija Šerifović iskreno: Najradije bih nestala na godinu dana i pobegla od svih

Marija Šerifović napušta Srbiju: Starost ću dočekati u Americi!

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina Marija Šerifović živi na relaciji Beograd – Los Anđeles. U intervjuu za magazin „Story” pevačica raskošnog glasa istakla je da upravo tamo vidi sebe kada ostari. Iskreno je i rekla šta je sve kod nas počelo ga je guši.

– Mentalitet, gužva u svakom smislu. Mada nije to toliko ni do Srbije i Beograda, nego činjenice da ovde ne mogu da imam mir i privatni život. U Los Anđelesu sam srećna jer mogu da radim šta hoću, a da me niko i ne pogleda.

– Gotovo sam sigurna da ću duboku starost dočekati u Americi. Los Anđeles je moj grad i ako negde treba da budem smežurana starica, tamo ću to biti sa zadovoljstvom.

NE PROPUSTITE:
Marija Šerifović: U Los Anđelesu sam srećna jer mogu da radim šta hoću!

Komentari (0)

Loading