Celebrity News

Zavidna linija poznate trudnice: Jovana Mišković izgleda fenomenalno u osmom mesecu trudnoće! (foto)

Zavidna linija poznate trudnice: Jovana Mišković izgleda fenomenalno u osmom mesecu trudnoće! (foto)

Pop pevačica Jovana Mišković ekskuzivno za magazin „Story“ nedavno je otkrila da ona i suprug Marko očekuju bebu koja će na svet doći na leto.

 

Sada u osmom mesecu, prelepa Jovana Mišković izgleda zanosno, međutim kako ističe, još nije počela s kupovinom stvari za bebu.

Za “Premijeru” Jovana je rekla da za vreme karantina uopšte nije izlazila iz kuće i da je, što se nje tiče, mirovanje još uvek na snazi…

- Sad ulazim u osmi mesec, pa još malo i gotovo. Ja sam sedela kući, ovo je presedan, izašla sam zbog vas. Što se mene tiče, mirovanje je i dalje na snazi. Ja sam danas odradila šminku, frizuru i odavno se nisam osećala ovako lepo, dva, tri meseca sigurno, prijalo je - ispričala je Jovana u "Premijeri, Vikend specijalu" i dodala:

- Stvari, garderoba, to neću kupovati još, dosta toga imam i od Antonine. Možda ću nova kolica. Ona je presrećna, zadnje tri godine iščekuje i traži od nas, svakog dana dođe i pita: 'Šta mi radi sestra?" - sa osmehom je otkrila Jovana.

Gostujući u Amidži šouu, emisiji zabavnog karatkera, lepa Jovana pokazala je zavidnu liniju. Izgleda kao da se u trudnoći nije ugojila ni gram, pa joj kratka haljinica 'čuči' kao salivena.

NE PROPUSTITE:
Jovana Mišković EKSKLUZIVNO za magazin „Story“: Beba stiže na leto!

Jovana Mišković: Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije i ljubavi

U jednom od intervjua za naš magazin “Story” pevačica anđeoskog glasa istakla je da jedine vrednosti koje neguje su one porodične. Oduvek je sebi postavljala jasnu listu prioriteta, bez obzira na svoju hipersenzitivnost.

- Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije i ljubavi, imam veoma jasnu listu prioriteta. Sada sam konačno uspela da ukomponujem svoje muzičke želje u dnevni ritam. Ja sam hipersenzitivna osoba i uživam u tome da svoju emociju izrazim kroz pesmu, za mene je to prirodan osećaj koji mi je nedostajao tokom pauza. Verujem da se to čuje i kroz moju muziku.

Budući da Jovana živi u skladnom braku sa Markom Miškovićem, takođe je u istom intervjuu za naš magazin “Story” istakla da joj u braku nikad nije dosadno.

- Kod nas ima svega osim dosade. Član porodice može neretko da vam dosađuje, ali nikako da vam dosadi. Nismo formirali porodicu da bismo jedno drugo animirali ili danonoćno držali pažnju, već zato što smo shvatili da verujemo jedno u drugo. Zajedno smo preživeli mnogo toga. U međuvremenu smo postali roditelji pa razmišljanje u kontekstu: “Dosadan si mi, odoh dalje” zaista ne pije vodu.

NE PROPUSTITE:
Jovana Mišković: Retko kad od muža dobijam komplimente

Komentari (0)

Loading