Celebrity News

Moćna promena nakon raskida! Evo kako sada Izgleda Ana Mihajlovski!

Moćna promena nakon raskida! Evo kako sada Izgleda Ana Mihajlovski!

Nedugo nakon što je magazin "Story" otkrio da je ljubavi Ane i Vuka došao kraj, popularna voditeljka objavila je na "Instagramu" radikalnu promenu svog izgleda.

Ana Mihajlovski objavila je selfi iz svog doma i tom prilikom svojim pratiocima pokazala svoju fantastičnu frizuru. Međutim, kako se vest o raskidu veze Ane i Vuka proširila brzinom svetlosti, njenu moćnu stilsku promenu svi su povezali sa rastankom od popularnog glumca, Vuka Kostića.

Iako se Ana Mihajlovski nije oglašavala tim povodom, njen osmeh sve govori. Istinska sreća je u nama, još pogotovu ako imate dobro frizera.

NE PROPUSTITE:
Ana Mihajlovski više nije mršava, nabacila je koji kilogram i izgleda perfektno! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on May 20, 2020 at 4:17am PDT

Za vreme pandemije koronavirusa Ana Mihajlovski nije bila mnogo aktivna na “Instagramu”. Objavila je svega nekoliko fotografija iz svog doma bez dugačkih statusa, kako je to nekada radila. I tada, njeni fanovi primetili su da se podmladila, sa zaključkom da joj je karantin mnogo prijao.

Ana Mihajlovski - Prema ostatku sveta sam dosta nepoverljiva!

Budući da lepa voditeljka Ana Mihajlovski često na duhovit način ume da dočara svoje trenutno stanje, na pitanje da li poverenje prema „ostatku sveta“ raste ili opada s godinama, Ana Mihajlovski, odgovorila je:

– Generalno mislim da ljudi, pre svega, ne mogu sami sebi da veruju, a kamoli drugima. Ne radi se tu o namernim lažima i prevarama, već o današnjem svetu prepunom raznih opcija. Sve je moguće i sve je primamljivo, pa ljudi često menjaju mišljenje, stavove, sklonosti, želje. Retki su oni dosledni, a ja sam takve našla, pa njima verujem. Prema ostatku sveta sam dosta nepoverljiva, ali nazovimo to obazrivošću – rekla je Ana za "Na moj način" i dodala na koje svoje stavove je izričito ponosna.

– Stavovi su nešto neobično, a ponosna sam na to što smatram da su relativni i promenjivi. Iako bi neko rekao da je nedostatak stave loša stvar, smatram daje to fleksibilnsot, koju svako mora da razvije, kako bi živeo život sa što manje stresa. Naravno, imam stavove o svemu oko nas, ali ih se ne držim po svaku cenu. Dugo mi je trebalo da razvijem tu toleranciju i – eto, na to sam ponosna.

NE PROPUSTITE:
ŠOK! Ana Mihajlovski nije platila račun na pumpi!

 

View this post on Instagram

 

Jutrooo

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Apr 23, 2020 at 2:54am PDT

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić  – Sve je ukazivalo na kraj njihove veze? 

Kada je počela pandemija Covida-19, svima koji poznaju Vuka bilo je čudno što odlazi iz rodnog grada kako bi boravio u vikendici, budući da je njegova sada već bivša devojka Ana, ostala u Beogradu sa svojom decom. Nedugo potom, iz izolacije u svojoj kući na Mokroj Gori, oglasio se junak serije „Ubice mog oca“ i uključenjem u emisiju novinarke Sanje Marinković opisao kako je provodio vreme tokom vanrednog stanja:

– Treninzi, malo trčanja u mestu, uvijača, čučnjevi. Imam volje za to. Sad je vreme da se podvuku neke crte, da se posvetiš sebi, da se „apgrejduješ“. Uvek imam vremena da pogledam dobar film, treniram, nikad nisam išao u teretanu, vežbam kod kuće. Sad ne volim, sad je zabrana – rekao je Vuk.

Osim što nije bilo nagoveštaja ljubavnog života u izjavi, medijima je bilo sumnjivo i što je glumac istakao da je ovo vreme idealno za podvlačenje crte i posvećivanje sebi. Prava izjava nekoga ko je okrenuo novi list u životu…

NE PROPUSTITE DA KUPITE NOVI "STORY" KOJI OTKRIVA:
Ana Mihajlovski i Vuk Kostić – Tihi kraj ljubavi!

Komentari (0)

Loading