Celebrity News

Nikolija Jovanović posle korone: Hoću moj stari život!

Nikolija Jovanović posle korone: Hoću moj stari život!

Pevačica Nikolija Jovanović otkrila je da joj nedostaju nastupi i njena publika, kao i stari način života

 

Zbog vanrednog stanja u zemlji, koje je do skoro bilo na snazi, brojnim muzičarima otkazani su nastupi, a kako stvari stoje, tako će biti još neko vreme.

Uželeli su se druženja s publikom, ali i publika se uželela njih.

Ipak, neki od poznatih estradnih umetnika probijaju led, te kreću sa zakazivanjem prvih nastupa i to u manjim prostorima.

Mlada pevačica Nikolija Jovanović otkrila je kakva je situacija kod nje i istakla da joj nedostaju njeni fanovi i uopšte stari način života.

– Jako mi fale nastupi i ta interakcija s publikom. Svi moji prijatelji i poznanici, znaju da sam radoholik. Ne mogu bez posla, volim da radim. Fali mi moj stari život. Živela sam 300 na sat, a sad nula na sat. Drago mi je što se sve već polako vraća u normalu – rekla je Nikolija za „Blic” i dodala da još uvek ne zna kada će se vratiti poslu.

– Svi smo stalno na vezi s vlasnicima klubova. Raspitujemo se kada bi trebalo da ponovo počnemo da nastupamo, ali to još uvek niko ne može da nam kaže sa sigurnošću. Ima tu raznih spekulacija. Neko kaže na leto, neko na jesen. Relja se sa mnom šalio i jednom prilikom mi je rekao da se vraćamo nastupima tek u februaru 2021. godine. Bila sam u šoku – istakla je Nikolija kroz smeh.

NE PROPUSTITE:
Nikolija Jovanović napušta posao pevačice, evo čime planira da se bavi!

Vreme je da se nadoknadi propušteno

Ipak, Nikolija ne gubi vreme, te je rešila da nadoknadi sve ono što je propustila tokom pandemije.

– Zakazala sam sve što sam mogla: frizera, kozmetičara, anticelulit tretmane, ponovo sam počela da treniram... Relja je ovih dana u studiju, a Rea sa bakom. Mama je odlično. Bila je na Bukulji, sada je u Beogradu, čuva unuku i uživa.

NE PROPUSTITE:
Nikolija Jovanović: Bajke postoje, kada imate princa pored sebe (foto)

Trenutak porodične sreće

Dok intenzivno razmišljaju o novim poslovnim poduhvatima, Nikolija i Relja su prethodni period proveli u porodičnom druženju tokom koga su ogromnu pažnju privukli jednom objavom na „Instagramu”.

Nikolija Jovanović i Relja Popović, poznati su kao par koji svoj privatni život čuva samo za sebe i prava je retkost pojavljivanje njihove ćerkice Ree u javnosti.

Ipak, srećni roditelji su napravili izuzetak i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelili jedan idiličan porodični momenat.

NE PROPUSTITE:
Nikolija i Relja UŽIVAJU U RODITELJSTVU a sada je pevač priznao sa čim se bori! 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on May 3, 2020 at 10:20am PDT

„Sreću čine male stvari“, „Volim kad ste srećni, „Najlepši“ – bili su neki od komentara na ovu jedinstvenu fotografiju na njihovim profilima.

Odmor tokom izolacije sigurno im je prijao, a kako vidimo puni su kreativne energije i jedva čekaju prve nastupe.

I publika čeka njih.

NE PROPUSTITE:
Jake žene vole frajere koji iskazuju emocije, evo zašto su Nikolija i Relja savršen par! On radi nešto čega se stidi skoro SVAKI MUŠKARAC!

Komentari (0)

Loading