Celebrity News

Lepa Brena čestitala rođendan sinu Stefanu: Dao si novi smisao mom životu!

Lepa Brena čestitala rođendan sinu Stefanu: Dao si novi smisao mom životu!

Stefan Živojinović, prvenac Lepe Brene i Bobe Živojinovića napunio je 28. godina, a srećna mama rođendan mu je čestitala i putem društvenih mreža objaviši nekoliko emotivnih poruka

 

U domu porodice Živojinović ponovo je bilo razloga za slavlje!

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Boba Živojinović obeležili su 28. rođendan svog prvenca Stefana Živojinovića.

Folk zvezda je svom nasledniku divan dan čestitala i na društvenim mrežama uz emotivnu poruku.

– Srećan rođendan našem prvencu. Od dana kada si se rodio uneo si posebnu ljubav i novi smisao u mom životu. Želim ti ispunjenje tvojih snova jer si to i zaslužio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 21, 2020 at 7:42am PDT

Međutim, to nije bilo sve.

Presrećna majka Stefanu je uputila rođendansku čestitku i spotom svoje hit pesme „Ja nemam drugi dom”.

Takođe, Brena je sa svojim fanovima podelila i nekoliko klipova nastalih na zajedničkim nastupima sa sinom Stefanom koji je krenuo majčinim stopama i započeo muzičku karijeru.

Lepa Brena strogo vaspitavala decu

Stefan Živojinović veliku pažnju javnosti ima još od najranijih dana, kako zbog slavnih roditelja, tako i zbog otmice koju je doživeo kada je imao osam godina.

Važi za izuzetno kulturnog i lepo vaspitanog momka. A to dolazi, upravo, iz kuće.

O vaspitanju svoje dece, Lepa Brena je otvoreno govorila u jednom ranijem intervjuu za „24sata.hr”i otkrila šta joj je bilo najvažnije da usadi svojim sinovima:

– Dobro vaspitanje i puno ljubavi. Nebitno jeste li bogati ili siromašni, vaspitanje se uvek vidi. I jednako je i kod bogatih i kod siromašnih. Postoje samo vaspitane i nevaspitane osobe. Kad su bili mali, bilo nam je važno da shvate da je Lepa Brena profesija, posao, a da sam ja kod kuće njihova mama. Da od njih očekujem da se okupaju, urade domaće zadatke i to je uvek bilo strogo. Deca moraju da imaju obaveze.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović: Brena mi je SPASILA ŽIVOT!

Boba Živojinović još strožiji od Brene

Lepa Brena je otkrila da, naravno, nije sve mogla sama i da su Bobine kazne bile mnogo rigoroznije.

– Sve što nisam mogla ja da korigujem, završavalo bi kod Bobe. Znali su da je mnogo bolje da poslušaju mene jer njegove su kazne bile puno opasnije i rigoroznije. Danas su veliki momci koji su završili škole, fakultete, dobro vaspitani mladi ljudi koji vole druge ljude, žele da se dokažu, svako u svom domenu.

– Normalno gledaju na život, znaju da moraju da rade, da imaju svoj privatni život i ne zaboravljaju da im je porodica najbolji prijatelj. Kad ste uspešni i bogati onda vas svi vole, a kad ste tužni i siromašni, ostaje samo porodica. Oni su to već odavno shvatili, pa sam mirna. Znam da smo im Boba i ja dali dobru bazu koja potiče samo iz porodice.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena iz izolacije: „Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir“

Lepa Brena o Stefanovoj otmici

Čak i o Stefanovoj otmici je govorila otvoreno.

– Navikla sam da probleme ne guramo ispod tepiha. Shvatila sam da o teškim stvarima treba pričati jer tako sve negativno izbacite iz sebe. U celom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije niti bolnije.

– Mislila sam da ću skrenuti s pameti i da nikad više neću biti normalna osoba. Imali smo razne metode kako smo se kao porodica vratili u psihičku normalu. U današnoj medicini, naime, možete sve, promeniti srce, izvaditi tromb, promeniti kolena, operisati mozak. Ali, kad se psiha naruši veoma je teško vratiti se u normalu - rekla je Brena za pomenuti portal.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović istina o NAPUŠTANJU PORODIČNOG DOMA

Lepa Brena: Stefan je izastao u dobrog i plemenitog momka

Folk diva dodaje da je rana posle nemilog događaja dobro zašivena, ali da je ostala duševna bol za koju ne postoji lek.

– Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam za sve nas, da mom detetu kad se vrati, ne ostanu psihičke posledice. Ne želim u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Svi bismo plakali i ježili se i ne biste se osećali dobro da idem u detalje. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući niti krvariti – rekla je Brena u istom intervjuu i dodala:

– Ali, u svima nama ostala je duševna bol za koju ne postoji lek. Možete samo da nastavite život, natovarite sebi mnogo obaveza, da radite i funkcionišete i shvatite da život mora imati loše i dobre trenutke. Ali, opet, morate odabrati optimizam da biste preživeli. Jer, kad bi dopustio da bol savlada i razmišljao samo o nekim teškim trenucima, čovek bi skrenuo. Samo bi plakao.

– Boba i ja i cela moja porodica srećni smo što je moje dete živo i zdravo, što je pored nas, što je izrastao u dobrog i plemenitog momka koji je uspešan u pevanju i bavi se muzikom. Želim mu da nađe svoje mesto. Zaslužio je to svojom dobrotom i pameću – istakla je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović: Ne želim da mi roditelji daju pare za pelene!

Komentari (0)

Loading