Celebrity News

Sve je spremno: Porođaj Bogdane Rodić vodiće isti doktor koji je porađao Cecu!

Sve je spremno: Porođaj Bogdane Rodić vodiće isti doktor koji je porađao Cecu!

Porođaj Bogdane Rodić, kako navode domaći mediji, vodiće isti doktor koji je porađao i Veljkovu majku. U porodici Ražnatović sve je spremno za dolazak malog Željka. 

Porođaj Bogdane Rodić prema navodima "Blica" obaviće se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a kako bi sve prošlo u najboljem redu, porađaće je stručnjak koji je koji je porodio Cecu Ražnatović.

- Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom -  rekao je izvor bizak Ražnatovićima.

NE PROPUSTITE:
CECA NE ŠTEDI NA BOGDANI RODIĆ! Evo kako pevačica DRŽI DO SNAJKE (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 5, 2020 at 2:27am PDT

Porođaj Bogdane Rodić - Ražnatoviči jedva čekaju dolazak malog Željka! 

U porodičnim domovima Ražnatovića i Rodića svakog trenutka očekuju se lepe vesti. Svi imaju tremu, a kako ističe izvor, za dolazak malog Željka sve je već spremno! 

- Čini se da svi imaju tremu, ne samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - kaže izvor blizak porodici folk zvezde.

NE PROPUSTITE:
Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

 

View this post on Instagram

 

Nadam se da i vi koristite ovaj karantin da provedete dragoceno vreme sa najblizima. Puno vam zdravlja zelim svima ??❤️ #tigerblood #nextgeneration

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 5, 2020 at 7:55am PDT

Euforija je nastala onog trenutka kada je žena srpskog sportiste ušla u deveti mesec. Zato se porođaj Bogdane Rodić očekuje sa nestrpljenjem.

Otkako je Bogdana ušla u deveti mesec svi s nestrpljenjem očekuju dan kada će roditi sina. Ona je donela odluku da se porodi carskim rezom i to u jednoj privatnoj klinici – kaže za „Blic” izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

– U dogovoru s lekarom koji joj je vodio trudnoću, Bogdana je izabrala način na koji želi da se porodi. Svi se veoma raduju dolasku mališana, a pripreme su uveliko u toku. Kada se Bogdana porodi, porodice će organizovati i slavlje. Zbog trenutne situacije još uvek ne znaju da li će pozvati sve prijatelje ili samo najbliže.

NE PROPUSTITE:
Evo koliko je koštala haljina koju je Ceca Ražnatović nosila na Veljkovom venčanju!

 

View this post on Instagram

 

Lepa moja snajka @bogdanaraznatovic ❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 6, 2020 at 1:17pm PDT

Komentari (0)

Loading