Celebrity News

Bogdana i Veljko Ražnatović: Strah od pandemije promenio planove

Bogdana i Veljko Ražnatović: Strah od pandemije promenio planove

Bogdana i Veljko Ražnatović očekuju prinovu u junu ove godine, ali je strah od pandemije promenio planove!

Ne toliko davno, sve se činilo besprekorno mirno u životu mladog boksera Veljka Ražnatovića (23). Dok je ponosno najavljivao svojim navijačima gde će sve nastupati u regionu protiv novih ljutih protivnika, ujedno se pripremao za dan kada će postati otac, budući da sa suprugom Bogdanom, koja je u sedmom mesecu trudnoće, očekuje sina za kojeg je već poznato da će nositi ime po dedi Željku.

S voljenom ženom proveo je lepe trenutke dok su proslavljali njen 24. rođendan i tom prilikom je istakao da je pronašao partnerku do kraja života. Međutim, porodičnu i životnu idilu brzo su zamenile brige.

Profesionalne planove bio je prinuđen da odloži, a pripreme za očinstvo u znatnoj meri prilagodi novonastalim okolnostima u zemlji i svetu otkako je počela pandemija koronavirusa.

Kako saznajemo, Veljko je u velikoj meri zabrinut jer želi svojoj supruzi i njihovom budućem detetu najbolje moguće okolnosti. U strahu da bi opasan virus mogao da naškodi zdravlju njegove supruge, doneli su odluku da privremeno svoju svakodnevicu premeste u njen rodni Titel i napuste prestonicu gde je koncentracija virusa veća.

NE PROPUSTITE:
Evo kako izgleda Cecina snajka u 7. mesecu trudnoće (foto)

Ražnatović se nada da će tamo moći da vode život s makar malo manje stresa. Bogdanini roditelji takvu odluku dočekali su sa olakšanjem. Veljko u blizini ima i prijatelje s kojima je posvećen odgajivačnici pasa i nedavno je i sam usvojio jedno štene. 

Dok nastoji da svojoj supruzi bude od svake pomoći kako se datum njenog porođaja sve više primiče, Veljko se takođe trudi da ostane u dobroj formi. Nedavno je istakao i koliko su mu najnovija dešavanja teško pala.

NE PROPUSTITE:
Pogledajte deo porodičnog imanja gde borave Veljko i trudna Bogdana! (foto)

– Trebalo je da imam jedan meč koji bi me bliže odveo evropskoj tituli. Trenirao sam pakleno i sve sam uradio kako bih tog dana dao sve od sebe, ali šta da se radi. Žao mi je što makar nismo mogli da održimo te mečeve bez publike. Da smo se drugi borac i ja testirali i da se pokazalo da nismo pozitivni, ne vidim zašto ne bismo mogli da se borimo. Neko pametniji od nas razmišlja o tome – izjavio je Ražnatović. On se svrnuo i na ulogu oca koja ga uskoro očekuje. Kako je naveo, nadao se da će završiti s mečevima kako bi period nakon toga iskoristio da se maksimalno posveti porodici.

– Čekam dete i zaista sam želeo da sada završim sa svim obavezama. Posle ću ipak morati da budem kod kuće i neću moći da treniram ovim tempom. Ipak, treniranje jeste sastavni deo mog života – istakao je Veljko i dodao da se tokom ovih dana „izolacije“ aktivno bavi i odgajanjem pasa, što mu je velika strast.

Bogdana i Veljko Ražnatović broje sitno do porođaja!

Ražnatovići broje sitno do juna, budući da bi na početku tog meseca trebalo da stigne Željko.

Mlađani bokser jedva čeka da se to dogodi, jer je spreman za roditeljsku ulogu.

U zajedničkoj odluci s Bogdanom, odlučili su da dete podižu u luksuznoj porodičnoj vili njegove majke Svetlane. Ponosna baka biće sastavni deo Željkovog odrastanja.

To će mnogo pomoći mladom bračnom paru u svim izazovima s kojima će se susresti na početku životnih uloga koje će ih svakako promeniti. Da li će naslednik prve dane života ipak provesti dalje od Beograda ako pandemija nastavi da preti čovečanstvu, ostaje da vidimo

NE PROPUSTITE:
Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko

Komentari (0)

Loading