Celebrity News

Mateo je "kriv" za osmeh na njenom licu! Pevačica Kaja Ostojić prvi put sa dečkom u javnosti (foto)

Mateo je "kriv" za osmeh na njenom licu! Pevačica Kaja Ostojić prvi put sa dečkom u javnosti (foto)

Pevačica Kaja Ostojić koja posle razvoda uživa u ljubavi s Mateom Pavlovićem, konačno je zajedničkim fotografijama potvrdila da je u vezi. Nakon kraha ljubavi sa Džuniorom Džekom, pop pevačica po prvi put viđena je u društvu novog dečka. 

Pevačica Kaja Ostojić sinoć je prisustvovala nastupu Ane Nikolić i to na otvaranju treće letnje sezone u jednom prestoničkom restoranu.

Tom prilikom, pevačica Kaja Ostojić  prvi put se javno pojavila u društvu dečka fudbalera, Matea Pavlovića.

Pevačica Kaja Ostojić konačno srećna u ljubavi - Mateo je "kriv" za njen osmeh na licu!

Nakon razvoda od popularnog di-džeja Džuniora Džeka, Kaja Ostojić nije želela da iznosi detalji iz svog ljubavnog života. Iako su mnogi spekulisali da su se Mateo i Kaja odmah zaljubili nakon njenog razvoda, Kaja to nikad nije zvanično potvrdila. Sve do sada.

Sinoć su viđeni u ludom provodu i svi su primetili da pevačica Kaja Ostojić zrači neopisivom energijom. Njen osmeh govorio je da je srećna i da uživa pored svog zgodnog dečka.

NE PROPUSTITE:
Sve šokirala ovim priznanjem! Nećete verovati šta je pevačica Kaja Ostojić uradila dečku!

Pevačica Kaja Ostojić - Ludilo u noćnom provodu i linija za desetku nakon karantina!

Noćni provod u Beogradu polako se vraća u normalu. Pre nekoliko dana, u jednom noćnom prestoničkom klubu, otvorena je letnja sezonam, a tom prilikom poznate dame već su pohrlile u prve redove. Viđene su Katarina Grujić, lepa AngelinaEdita AradinovićTamara Milutinović i naravno Katarina Ostojić.

Tokom pandemije koronavirusa, lepa pevačica često je obaveštavala svoje pratioce o aktivnostima iz karantina, a veoma često i o jelovniku koji sprema za sebe i svoju porodicu.

Iako je veoma često kuvala mrsna jela, tajnu kako je zadržala vitku liniju nakon izolacije, još uvek nije otkrila.

U noćnom provodu ponosno je pozirala foto-reporterima i svi su odmah spazili njenu savršenu figuru. Budući da su godine prošle otkako je skinula preko 20 kilograma, Kaja Ostojić uspela u svojoj misiji – nimalo se nije ugojila.

Kaja Ostojić u noćnom provodu nakon karantina

Evo kako je pevačica Kaja Ostojić govorila o razvodu od Džuniora Džeka! 

Kaja Ostojić gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o razvodu od Džuniora, sa kojim je nakon osam godina prekinula ljubavni odnos.

– Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem “imam neke čireve na želucu koji će mi ostati” – rekla je Kaja u oktobru.

Nedugo zatim Kaja se pojavila i na jednoj proslavi u Beogradu sa novim dečkom Mateom sa kojim je ubrzo posle rastanka od muža uplovila u vezu.

Sada, kako govore fotografije iz noćnog provoda, Kaja Ostojić je nikad srećnija pored dečka fudbalera.

NE PROPUSTITE:
Kaja Ostojić NAKON SPEKULACIJA O RAZVODU: KO TEBE BLATOM TI NJEGA OSMEHOM!

Komentari (0)

Loading