Celebrity News

Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“: Za nas počinje novi život

Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“: Za nas počinje novi život

Ceca Ražnatović ekskluzivno  za „Story“ prvi put otvoreno otkriva zbog čega nikada neće zaboraviti trenutak kada je ugledala unuka Željka, kao i da će se truditi da pomogne Bogdani i Veljku da njihov sin izraste u vaspitanog mladića

Uzbuđenjima u domu Svetlane Cece Ražnatović još nije došao kraj, ako uzmemo u obzir da će pevačica u nedelju proslaviti svoj 47. rođendan. Oni koji je ne znaju dobro možda bi joj sumnjičavo brojali svećice na torti kada bi se prisetili da je samo desetak dana ranije postala baka jednog dečaka, ali Ceca zapravo samo ima sreću da je njen naslednik Veljko (23) rano sazrelio, zasnovao porodicu i zajedno sa suprugom Bogdanom (25) podario joj unuka. Verovatno je izlišno razmišljati šta će muzička zvezda poželeti za svoj rođendan, budući da se u ovom trenutku čini da su se sve njene najveće želje ostvarile.

PROČITAJTE: Slavlje u Titelu - Bakljada za malog Željka, dolazak Cece izazvao haos (video)

Ako izuzmemo ponosne roditelje, utisak je da niko nije bio srećniji od Cece na dan kada je mali Željko ugledao ovaj svet. Od doktora zaduženog za porođaj dobio je ocenu deset, a zabeleženo je da se rodio sa 3,3 kilograma i 53 centimetra. Ono što, međutim, već dugo nije bilo nepoznato, jeste kako i po kome će dobiti ime. Uzimajući u obzir koliko važan trag je Cecin pokojni suprug Željko ostavio u životima svih Ražnatovića, o drugom izboru verovatno se nije ni razmišljalo.

PROČITAJTE: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje -Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

Prepuni ponosa bili su Ceca, Veljko, njegova mlađa sestra Anastasija, Cecina sestra Lidija, kao i svi članovi porodice Rodić kada je u prepodnevnim časovima trećeg juna Bogdana rodila naslednika poznatog boksera. Radovao se Veljko na ulici, među trubačima, radovao se među prijateljima, a Ceca se u nekom momentu našalila da mu više neće ostati košulja za cepanje.

Glasno, emotivno, žestoko, iskreno – tako izgleda kad Ražnatovići slave, a veliki deo Srbije tog dana radovao se s njima. To dokazuje i ogromno interesovanje medija koji su se iste večeri okupili ispred njihove vile na Dedinju, gde je upriličena grandiozna proslava za sve prijatelje ove porodice koji su bili jednako uzbuđeni zbog lepog povoda.

Veselje je trajalo praktično do zore, ali ponosni otac jedva je čekao da bude sa svojom novom porodicom.

Prvi dan je prošao, utisci su se bar malo slegli, a magazin „Story“ dobio je ekskluzivnu priliku da sa Svetlanom Cecom Ražnatović razgovara o njenim prvim impresijama nakon što je postala baka. Osmeh s lica nikako nije mogla da skine, niti je to bilo ko očekivao. Najpre, interesovalo nas je kako se naša najpoznatija pevačica osetila kada je prvi put ugledala unuka, malog Željka.

PROČITAJTE: Bogdana i sin izašli iz porodilišta, Ceca i Veljko stigli u luksuznom džipu!

– Kada sam prvi put ugledala Željka, osetila sam neizmernu sreću, ponos, veliko uzbuđenje. Zaista jedna mešavina prelepih osećanja. Bio je to emotivan momenat koji nikada neću zaboraviti. Jednostavno je neobjašnjivo kako čovek počne da voli bebe od prvog minuta. Takođe, uživala sam da gledam koliko je Veljko bio srećan i ponosan što je postao otac. Mislim da nema većeg bogatstva od toga kada vidite da je vaše dete odraslo – rekla nam je Ceca, što nas je odvelo do drugog važnog pitanja. Smatra li pevačica da je ovaj događaj bio test zrelosti za njenog sina, odnosno da li će Veljku biti potrebno vreme da se snađe u ulozi oca? Ceca nema dilemu da se sve dogodilo u pravom trenutku.

Šta je Ceca Ražnatović ekskluzivno za „STORY“ ispričala, pročitajte u najnovijem broju magazina, koji je u prodaji do 16. juna!

Komentari (0)

Loading